reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Mojego partnera mama juz wie;p polecial do niej jak tylko test ciazowy byl pozytywny ale to jego 1sze dziecko wiec oszalal z radosci.
Moi rodzice nie wiedza i o ile tata przyjmie to jak zawsze z usmiechem tak mama ledwo zaakceptowala po roku rozstanie moje z mezem, pojawienie sie nowego faceta, przeprowadzke ponad 400km do warszawy a teraz taki bonus;p ona pewnie tego nie zniesie:D
Ooo, to daj znać jak mama zareaguje, trzymam kciuki żeby jednak było pozytywnie!

Jeszcze nie 🤭 cały czas się zastanawiamy kiedy, a raczej ja się zastanawiam, bo mąż już chciał tydzień temu.
Ja myślałam zawsze że jakieś świeta będą, będzie okazja dać prezent. A tu dupa, taki termin że wszystkie urodziny i święta już za nami albo będą dopiero jak już będzie późno 🤣

Planujemy powiedzieć po prenatalnych :) zrobiłam już rezerwację w fajnej knajpie. ❤️Myślałam żeby poprosić kelnera żeby przy zbieraniu zamówienia powiedział „a co będzie dla przyszłych dziadków” 🤣 ale jak to się nie uda to może kupimy nalewkę babuni i dziadka do orzechów 🤣 i wydrukuje ładne USG jakby te dwie rzeczy nie były wystarczająco wymowne 🤣 jako że badaliśmy zarodek to wiemy już jaka płeć więc myślałam też żeby zrobić tort niespodziankę z kolorem w środku, ale nie wiem czy uda mi się wnieść do restauracji :)

Ale plany planami, a co będzie do życie zweryfikuje :D zobaczymy czy wytrzymamy jeszcze miesiąc :)
O rany, super pomysł! Moja mama narobi takiego kwiku że nie wiem czy przy ludziach jej mówić 🤣
O a zdradzisz nam czy będzie chłopiec czy dziewczynka?

Ja powiedziałam części rodzinie z męża strony a z mojej strony siostra wiedziała od początku no i się wygadała więc moja mama już wie. Ja długo i tak bym nie wytrzymała bo już po mnie widać, to moja trzecia ciąża a że normalnie mam płaski brzuch to minimalne wybrzuszenie widać od razu hehe

Cześć wszystkim! Czy informowałyście już rodziców o ciąży? Macie jakieś fajne pomysły jak im powiedzieć że zostaną dziadkami? 😁
Ja moim będę mówić na swoje urodziny początkiem lipca, a teściom na urodziny męża początkiem sierpnia- chyba kupię synkowi koszulkę z napisem "będę starszym bratem".

reklama
Do góry