Aga993
Fanka BB :)
Oj tak, moja teściowa poinformuje całe miasto myślęKażda rodzina ma najsłabsze ogniwo xd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, moja teściowa poinformuje całe miasto myślęKażda rodzina ma najsłabsze ogniwo xd
Ooo, to daj znać jak mama zareaguje, trzymam kciuki żeby jednak było pozytywnie!Mojego partnera mama juz wie;p polecial do niej jak tylko test ciazowy byl pozytywny ale to jego 1sze dziecko wiec oszalal z radosci.
Moi rodzice nie wiedza i o ile tata przyjmie to jak zawsze z usmiechem tak mama ledwo zaakceptowala po roku rozstanie moje z mezem, pojawienie sie nowego faceta, przeprowadzke ponad 400km do warszawy a teraz taki bonus;p ona pewnie tego nie zniesie![]()
Ja myślałam zawsze że jakieś świeta będą, będzie okazja dać prezent. A tu dupa, taki termin że wszystkie urodziny i święta już za nami albo będą dopiero jak już będzie późnoJeszcze niecały czas się zastanawiamy kiedy, a raczej ja się zastanawiam, bo mąż już chciał tydzień temu.
O rany, super pomysł! Moja mama narobi takiego kwiku że nie wiem czy przy ludziach jej mówićPlanujemy powiedzieć po prenatalnychzrobiłam już rezerwację w fajnej knajpie.
Myślałam żeby poprosić kelnera żeby przy zbieraniu zamówienia powiedział „a co będzie dla przyszłych dziadków”
ale jak to się nie uda to może kupimy nalewkę babuni i dziadka do orzechów
i wydrukuje ładne USG jakby te dwie rzeczy nie były wystarczająco wymowne
jako że badaliśmy zarodek to wiemy już jaka płeć więc myślałam też żeby zrobić tort niespodziankę z kolorem w środku, ale nie wiem czy uda mi się wnieść do restauracji
Ale plany planami, a co będzie do życie zweryfikujezobaczymy czy wytrzymamy jeszcze miesiąc
![]()
Otóż to, jakbym widziała moja mamęMyśleliśmy też o knajpie, ale znając moją teściową, to ona by tam zrobiła taki pisk, że by nas wyprosili![]()
U mnie przez to, że mam bardzo duży brzuch to długo nie będzie widaćA u Was już coś widać?
Ja moim będę mówić na swoje urodziny początkiem lipca, a teściom na urodziny męża początkiem sierpnia- chyba kupię synkowi koszulkę z napisem "będę starszym bratem".Cześć wszystkim! Czy informowałyście już rodziców o ciąży? Macie jakieś fajne pomysły jak im powiedzieć że zostaną dziadkami?![]()
U mnie takA u Was już coś widać?