reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczekaj, wroci w nastepnym wcieleniu.
Ja to wiem, Ty to wiesz i parę innych osób też to wie.
Czekam od razu, żeby eliminować takie osobniki, serio.
Nie daj Bóg na mamuśki się dostanie taki ktoś a tam już sobie zdjęcia na prywatnym wysyłają itd.
Były już przecież takie przypadki ale ciiiii 🤫 przecież my takie złośliwe ..

reklama
Nie wiem po co ciągnięcie ten wątek i jedna drugiej przyklaskuje. Szyderczy ton tych wypowiedzi naprawdę zniechęca aby cokolwiek tu pisać. Ledwo ktoś założy konto na forum, po czym jest mieszany z błotem, wyzywany od troli a potem się dziwicie, że znika. Wymagacie szacunku od innych a w sobie nie macie go w ogóle. Trochę to trąci hipokryzją.

Ja to wiem, Ty to wiesz i parę innych osób też to wie.
Czekam od razu, żeby eliminować takie osobniki, serio.
Nie daj Bóg na mamuśki się dostanie taki ktoś a tam już sobie zdjęcia na prywatnym wysyłają itd.
Były już przecież takie przypadki ale ciiiii 🤫 przecież my takie złośliwe ..
Ja bym jednak wolała wyeliminować przyczynę.
Nawet mam podejrzenia co do tego, kto to jest. I jestem pewna, że ma tutaj jeszcze inne aktywne konta. Tylko nie wiem czemu lata akurat za nami, bo to logiczne, że nie zawsze się będziemy zgadzać. Przeciez my, zmije, tez się czasem nie zgadzamy ze sobą. Dla mnie nie jest problemem dyskutowac o trudnych czy bardzo dzielących tematach (jak L4 🤣), tylko jest to odbierane bardzo osobiście z jakiegos powodu i potem latają teksty o żmijach 🙈

Nawet mam podejrzenia co do tego, kto to jest. I jestem pewna, że ma tutaj jeszcze inne aktywne konta. Tylko nie wiem czemu lata akurat za nami, bo to logiczne, że nie zawsze się będziemy zgadzać. Przeciez my, zmije, tez się czasem nie zgadzamy ze sobą. Dla mnie nie jest problemem dyskutowac o trudnych czy bardzo dzielących tematach (jak L4 🤣), tylko jest to odbierane bardzo osobiście z jakiegos powodu i potem latają teksty o żmijach 🙈
Jeśli ma kilka kont admin ją odnajdzie.
Ja ignoruje takie osoby. Wylewa swoje frustrację tutaj ,to jakim człowiekiem jest w normalnym życiu.

Przyczyna jest prosta. Ktoś Nas po prostu bardzo nie lubi. Za co ? Nie wiem.

Nie wiem po co ciągnięcie ten wątek i jedna drugiej przyklaskuje. Szyderczy ton tych wypowiedzi naprawdę zniechęca aby cokolwiek tu pisać. Ledwo ktoś założy konto na forum, po czym jest mieszany z błotem, wyzywany od troli a potem się dziwicie, że znika. Wymagacie szacunku od innych a w sobie nie macie go w ogóle. Trochę to trąci hipokryzją.
Czytałaś od początku rozumiem ? Gdzie Loka napisała coś złego , żeby autorka od razu pisała o braku szacunku ?

Przyczyna jest prosta. Ktoś Nas po prostu bardzo nie lubi. Za co ? Nie wiem.
Za inne zdanie 🙈 tylko tyle.
Jak ktoś nie rozumie, że inni mogą zyć inaczej, wychowywać dzieci inaczej, na inne rzeczy kłaść nacisk i do tego odbiera to bardzo osobiście, jakby to była krytyka.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry