reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dziewczyny, pytanko mam. Jest coś konkretnie, co może opóźnić owulację? Cykle mam regularne, max 2 dni różnicy między sobą. Od pół roku śledzę owulację (temperatura + śluz. Dodatkowo testy owu, ale to tylko 2 miesiace). Zawsze owu wypadała mi 16 dc. Teraz mam 20 dc i nic - zero śluzu w ostatnim tygodniu, temperatura ciała dalej niska. Nie potrafię wymyślić co by się miało zmienić u mnie w ostatnich 2 tygodniach, żeby aż tak się przesunęło wszystko...
Czasem są cykle bezowulacyjne to normalne

reklama
Screenshot_20250609-201704.png
ja nie wiem czy umiem w tą aplikację 🫣😅😅

No wg wczoraj powinna być dziś, na 100% wczoraj miałam bóle na owulacje lub owulacyjne bo tego się nie da pomylić...dziś wstałam i było spoko, ok 17 znowu ból typowo owulacyjny i teraz już spoko..więc nie wiem...zobacze jutro jak testy..
Mnie już nic nie zaskoczy .
Będziesz działać czy nie ?

reklama
Do góry