reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

No właśnie ostatnio miałam jakieś cienie, o 1 ciążę jak się staraliśmy nigdy nie miałam na żadnym teście niczego, a tu jakieś cyrki ostatnio. Ale to po prostu wadliwy test noooo 🙄
Ja Wam kiedyś opowiem moją historię z pozytywnym testem 😁

A teraz czekam na tego sikańca, bo zaraz idę spać 😁 do tego nie potrzebujesz dużo siuśków, wystarczy troszeczkę by zamoczyć patyk 😁

reklama
Przypominam, że dziś jest dzi, i nadal nie ma obsikanego patyka! Swój obsikalam, biało... Ale to 8dpo więc nie ma co się fascynować zrobię w piątek i będzie pozytywny, albo w niedzielę.... Więc teraz czekam na inne, a zwłaszcza na takiego jednego... Ciekawego patyczka!!!

Siedziałam na kibelku, zrobiłam test ciążowy -negatywny, ale że miałam w kubeczku siuski, zrobiłam test owulacyjny, taki mocno różowy... Hmmm... Mój orgaznim robi sobie jaja...? Jutro powtarzam oba testy.
Często przed miesiączką wychodzą testy owulacyjne tak jakby pozytywne.
Fakt będąc w ciąży testy owulacyjne wychodziły mega aż czarne .
Wiąże się to z tym ze lh na początku ciąży jest wyższe ale też nie zawsze .

reklama
Do góry