reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Jezu dziewczyny, ja sobie chyba wmowilam objawy ciąży, kawa mnie cofa. Ale jak mnie cofa, w życiu nie piłam gorszej a wczoraj piłam taka sama. Jak nic zaraz ja zwrócę. Przecież test był negatywny, nie mogę mieć objawów ciąży bez ciazy. Jutro powtórzę test HCG(dziś biało) i LH (różowy ale mniej niż kontrola)... Mam tydzień do @. Ani to ciąża ani PMS. Owulacja druga, napatrzyłam się tu za mocno czy jaka cholera? Co ja mam niby wypić jak rano lubię tylko kawę...

reklama
Jezu dziewczyny, ja sobie chyba wmowilam objawy ciąży, kawa mnie cofa. Ale jak mnie cofa, w życiu nie piłam gorszej a wczoraj piłam taka sama. Jak nic zaraz ja zwrócę. Przecież test był negatywny, nie mogę mieć objawów ciąży bez ciazy. Jutro powtórzę test HCG(dziś biało) i LH (różowy ale mniej niż kontrola)... Mam tydzień do @. Ani to ciąża ani PMS. Owulacja druga, napatrzyłam się tu za mocno czy jaka cholera? Co ja mam niby wypić jak rano lubię tylko kawę...

Ojeny to witaj w klubie, ja też od rana walczę żeby nie zwymiotować z przyczyn nikomu nieznanych. 😵‍💫
Kawy nie piłam bo się boję napić, ale zaraz spróbuję czy herbata przejdzie.

Do góry