A robisz testy?Za to ja chyba w tym miesiącu nie będę testować... dzisiaj 22 dc i owulacji dalej nie było![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robisz testy?Za to ja chyba w tym miesiącu nie będę testować... dzisiaj 22 dc i owulacji dalej nie było![]()
Luty, luty :-). Raz mi wyliczyło na 14.02, a potem jak sprawdzałam drugi raz to 12.02.
No zaspała chyba nasza menda.Jest już 7:28 a testu nie ma, haloooo, czekamy.
Nie wiedziałam czy dać smutek czy zacieszPani Kierownik Złota, madmłazel kochana @white_lotus małpę mi proszę wpisać
Nie wiem jak można tak dręczyć kobiety które aktualnie przechodzą pms, są w ciazy albo przechodzą 3 owulacjeNo zaspała chyba nasza menda.8:48 i cisza, a mówiła, że o 7 wstaje... OSZUKISTKA!.
![]()
Siedzę cicho pod kamieniem, ale na litość boską ile można czekać na ten testNo zaspała chyba nasza menda.8:48 i cisza, a mówiła, że o 7 wstaje... OSZUKISTKA!.
![]()
Jezu dziewczyny, ja sobie chyba wmowilam objawy ciąży, kawa mnie cofa. Ale jak mnie cofa, w życiu nie piłam gorszej a wczoraj piłam taka sama. Jak nic zaraz ja zwrócę. Przecież test był negatywny, nie mogę mieć objawów ciąży bez ciazy. Jutro powtórzę test HCG(dziś biało) i LH (różowy ale mniej niż kontrola)... Mam tydzień do @. Ani to ciąża ani PMS. Owulacja druga, napatrzyłam się tu za mocno czy jaka cholera? Co ja mam niby wypić jak rano lubię tylko kawę...