reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Podanie immunoglobiny to raczej nie w każdym gabinecie i prywatnie to koszt chyba ok 500zł

Oczywiście i życzę Ci tego z całego serca. Dla mnie CP to był koszmar.
Natomiast no niestety prywatni lekarze często sobie z tym nie radzą, a wręcz szkodzą (moja koleżanka z sali straciła przez to jajowód). CP niestety często jest trudna i ciężka do zobrazowania. Ostatnio nawet tutaj był taki przypadek i też prywatnie lekarz do końca mówił, że no nie CP ... a wyszło jak wyszło. Na szczęście skończyło się szczęśliwie.

Ja wolę 10 razy za dużo napisać o tym CP, niż o 1 raz za mało (bo to niestety ciąża która może zakończyć się śmiercią pacjentki)
Tak pewnie , ale chcę choć sprawdzić co tam się dzieje i może a nóż już coś trochę się przejaśni , mówiąc że różnie może być nie liczę że będzie ok . A 17 mam kolejnego lekarza .

reklama
reklama
Do góry