Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może właśnie tak miało być! Seksik na zgodę i przy okazji zmajstrujecie dzidzieNo właśnie nie wiem jak się pogodzić, totalnie nie mamy na to ochotykuuurde, czemu to akurat w takie dni przypadło
wrrr...
Ale dziś coś jest w powietrzu, bo ja zasypiam na stojąco....A w temacie zasypiania i zmęczenia. Właśnie zaczęłam się 15 minut temu uczyć z laptopa na weekendowe egzaminy i co ? I zasypiam przed laptopemI jak się tu kuźwa nauczyć !
I uniknięcie tematu kłótni, najgorzej, nie lubię takMoże właśnie tak miało być! Seksik na zgodę i przy okazji zmajstrujecie dzidzie![]()
To też może być przez tą wyjątkową truskawkową pełnię serio. Ja generalnie zawsze reaguje zmęczeniem w pełnię, budzeniem w nocy, a teraz to już w ogóle o wiele mocniej.A w temacie zasypiania i zmęczenia. Właśnie zaczęłam się 15 minut temu uczyć z laptopa na weekendowe egzaminy i co ? I zasypiam przed laptopemI jak się tu kuźwa nauczyć !
Lepiej żeby plemniki czekały na jajeczko więc działajcie.Zobacz załącznik 1707516Zobacz załącznik 1707517 Kiedy będzie peak? I kiedy seksy planować? Te serduszka to seksy właśnie, co drugi dzień się ogarniało i dziś też jest ten "codrugidzień"![]()
Nie nie, seksik i rozmowaI uniknięcie tematu kłótni, najgorzej, nie lubię takAle jakoś musze się odezwać do niego
Tym bardziej, że ostatnio mówił, że mam mu nie mówić kiedy będzie pik![]()
Już! Na co czekać, równie dobrze jutro może nuc owulacja wieczorem....dziś i jutro na pewno seks.Zobacz załącznik 1707516Zobacz załącznik 1707517 Kiedy będzie peak? I kiedy seksy planować? Te serduszka to seksy właśnie, co drugi dzień się ogarniało i dziś też jest ten "codrugidzień"![]()
Peak to widzę, że masz już dzisiaj, bo testowa mocniejsza od kontrolnej, także działajcie dziś obowiązkowoZobacz załącznik 1707516Zobacz załącznik 1707517 Kiedy będzie peak? I kiedy seksy planować? Te serduszka to seksy właśnie, co drugi dzień się ogarniało i dziś też jest ten "codrugidzień"![]()