reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
To była moja druga wizyta u tej lekarki i było bardzo miło. Poczułam się zaopiekowana.. miala inne podejście.

Na ostatniej wizycie (u innej) usłyszałam że nie ma specjalnych procedur po mojej historii. Mimo że wcześniej słyszałam że tak będzie. Że kolejna ciąża to wysokie ryzyko. Że trzeba będzie wszystko bardziej kontrolować. A ta od razu sprawdziła stan blizny.i tłumaczyła że trzeba będzie bardzo kontrolować

Przepraszam że dopiero teraz ale stres mnie tak wymęczył , że musiałam pozbierać myśli . Przeprowadzone badanie i później USG.Pwni doktor powiedziała że marny bardzo przyrost bety, na USG nic nie widać , nie widzi póki co pozamacicznej ale jest duże prawdopodobieństwo też i powiedziała że ciąża musi być bardzo wczesna bo nie widzi nic , mam zrobić betę 11 i 17 , jakbym zaczęła krwawić albo miała bule Szpital i za tydzień kolejna wizyta z wynikami i USG. Także dalej stres i nic nie wiadomo. Coś tam znalazła ale nazwala to ta przestrzenią , myślałam że to jajeczko czy coś ale chyba nie w takim razie .

Pamiętaj, że bóle nie muszą dotyczyć brzucha.
Krew w otrzewnej to ból ramienia, obojczyka itd

niby pęcherzyk widać od bety 1000, pewnie dlatego nic jeszcze nie było :( przykro mi z powodu dalszego stresu i niewiedzy :( Chciałabym Ci, życzyć aby jednak ciąża się rozwinęła, ale przy takich betach, jeśli by się to wydarzyło to prawdopodobnie z chorym zarodkiem, dlatego życzę Ci, aby nie była to ciąża pozamaciczna i aby szybko się wszystko oczyściło. Abyś szybko mogła ponownie spróbować 💕 tule 💕
Dziękuję 🤗

Krew na bete i proga oddana, wiec festiwal odswiezania portalu pacjenta uwazam za otwarty xD ehh ciekawe co z tego bedzie, testy wychodza codziennie troszke ciemniejsze, ale nie az tak jak w poprzedniej ciazy ;/ slabo to widze.
ALE plus jest taki, ze kupilam pyszne kanapki i rogaliki z bufetu przy luxmedzie 😍

Krew na bete i proga oddana, wiec festiwal odswiezania portalu pacjenta uwazam za otwarty xD ehh ciekawe co z tego bedzie, testy wychodza codziennie troszke ciemniejsze, ale nie az tak jak w poprzedniej ciazy ;/ slabo to widze.
ALE plus jest taki, ze kupilam pyszne kanapki i rogaliki z bufetu przy luxmedzie 😍
Będzie ok kochana, moje testy w poprzedniej ciąży też były różne a maluch właśnie idzie na drzemkę. Ja dzisiaj mam jakiś produktywny dzień. Cały czas coś robię 🙈

reklama
Do góry