nicola27
Fanka BB :)
Nie znam się na tym ale to chyba nie wróży dobrzeNie no z planem to raczej nie pierwsza 555 po 48 godzinach 645 a po kolejnych 72 godzinach 778
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znam się na tym ale to chyba nie wróży dobrzeNie no z planem to raczej nie pierwsza 555 po 48 godzinach 645 a po kolejnych 72 godzinach 778
Przepraszam że dopiero teraz ale stres mnie tak wymęczył , że musiałam pozbierać myśli . Przeprowadzone badanie i później USG.Pwni doktor powiedziała że marny bardzo przyrost bety, na USG nic nie widać , nie widzi póki co pozamacicznej ale jest duże prawdopodobieństwo też i powiedziała że ciąża musi być bardzo wczesna bo nie widzi nic , mam zrobić betę 11 i 17 , jakbym zaczęła krwawić albo miała bule Szpital i za tydzień kolejna wizyta z wynikami i USG. Także dalej stres i nic nie wiadomo. Coś tam znalazła ale nazwala to ta przestrzenią , myślałam że to jajeczko czy coś ale chyba nie w takim razie .
GratulacjeJa już po wizycie u lekarza. Nie mówiłam bo nie chciałam zapeszyc.
Jak to Pani doktor powiedziała widzi pęcherzyk s w nim mój mały przecinek . Na dodatek przecinkowi prawdopodobnie bije już serduszko. Sama widziałam tyci migający punkcik.
Dziękujęniby pęcherzyk widać od bety 1000, pewnie dlatego nic jeszcze nie byłoprzykro mi z powodu dalszego stresu i niewiedzy
Chciałabym Ci, życzyć aby jednak ciąża się rozwinęła, ale przy takich betach, jeśli by się to wydarzyło to prawdopodobnie z chorym zarodkiem, dlatego życzę Ci, aby nie była to ciąża pozamaciczna i aby szybko się wszystko oczyściło. Abyś szybko mogła ponownie spróbować
tule
![]()
CudownieJa już po wizycie u lekarza. Nie mówiłam bo nie chciałam zapeszyc.
Jak to Pani doktor powiedziała widzi pęcherzyk s w nim mój mały przecinek . Na dodatek przecinkowi prawdopodobnie bije już serduszko. Sama widziałam tyci migający punkcik.
Będzie ok kochana, moje testy w poprzedniej ciąży też były różne a maluch właśnie idzie na drzemkę. Ja dzisiaj mam jakiś produktywny dzień. Cały czas coś robięKrew na bete i proga oddana, wiec festiwal odswiezania portalu pacjenta uwazam za otwarty xD ehh ciekawe co z tego bedzie, testy wychodza codziennie troszke ciemniejsze, ale nie az tak jak w poprzedniej ciazy ;/ slabo to widze.
ALE plus jest taki, ze kupilam pyszne kanapki i rogaliki z bufetu przy luxmedzie![]()
dzieeki, ale cos mam przeczucie, ze nie bedzie dobrze, za szybko by sie udaloBędzie ok kochana, moje testy w poprzedniej ciąży też były różne a maluch właśnie idzie na drzemkę. Ja dzisiaj mam jakiś produktywny dzień. Cały czas coś robię![]()
dlaczego za szybko?dzieeki, ale cos mam przeczucie, ze nie bedzie dobrze, za szybko by sie udalo![]()