reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Zosia tez caly dzien prawie nie do wytrzymania. tylko odliczam czas kiedy M wróci z pracy i ją weźmie. ona az tak sie nie slini tylko marudzi i skrzeczy ze na rece, teraz akurat bawi sie kablem od kompa.... i jest cicho. mam ochote na kawe. może sie któraś skusi?

reklama
ufff...Majka też dzis daje czadu-juz trzeci dzień płacze i płacze. Modle sie żeby to były zęby, bo jak nie zęby to moja córka oszalała!!!

niestety kawy nie pije..
a chciałam się spytać o żółtko- bo muszę przyznać że nie wiem od kiedy można i ile podawać żółtko??
natka86 nie napisałaś gdzie dokładnie mieszkasz?
witam nowa mamusię :-) ja dołączyłam tu ok m-c temu, więc też świerzynka :-) co do jajka to daje się pół żółtka co 2-3dni (ugotowane na twardo rozgniecione dodac do obiadku np.)

aOLA-to Ty pisałaś że mieszkasz koło Bredy?Mó mąż był w styczniu w Holandii w pracy i pojechali tam jak był
karnawał
niunia 2008-witam,zobacz sobie listę urodzinkową naszych maluszków i ile nas jest,niestety niektóre dziewczyny zajrzały tylko na chwilę i dawno się nie odzywają ale może nie mogą poprostu
A ja dziś przegrałam wszystkie fotki małego na CD te z komórki

reklama
Do góry