reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Włączyłam sobie dzisiaj Kopciuszka do śniadania i sprzątania, bo wszelkie inne seriale już mam obejrzane i nic nowego mnie nie zainteresowało. Od pierwszych minut filmu ryczę jak głupia 😂 każda rzecz mnie wzrusza 😅😂
A to jak mam tak ogólnie całe życie. 😆 Teraz bardziej zauważam huśtawki nastrojów - mąż mnie wczoraj skwitował "MASZ BORDERA?" 🤣

Ja jestem po transferze z ivf więc u mnie to był 19 dpt. Nie bardzo wiem jeszcze jak tu liczyć tygodnie ciazy ale jeśli wg ostatniej miesiączki to wypadałoby 5+5, na USG natomiast mam wpisane 6+1 ( ale wg USG to się może zmieniać co wizytę).
Oo to jesteśmy dwie po ivf♥️

reklama
Ja to się dzisiaj ujowo czuję… mdłości dalej lekkie, ale tak nie mam energii.. szkoda mi córki bo chce się bawić, iść na plac zabaw a ja totalnie nie mam siły. Pojechałam z nią do sklepu po chleb i ledwo już wróciłam 🙄 raz się z nią wybrałam na spacer do sklepu i plac zabaw to myślałam że z 10 razy po drodze zemdleje 🥵 więcej sama z nią na razie nie wychodzę… ale najgorzej że nawet kawy się mogę się napić bo totalnie mnie odrzuciło - mimo że piję bardzo delikatną latte macchiato z ekspresu gdzie więcej jest mleka…

Do góry