reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Ja zaczęłam plamić samoistnie. Miałam jutro się stawić na szpital jakby nic się nie zaczęło. Wczoraj zrobiłam długi spacer i dużo stałam na nogach i tak koło 22:30 miałam zar różowiony papier. Potem cisza, o 3 też troszkę. Nad ranem kilka skrzepów takich małych poszło i teraz takie delikatne różowe z małymi plamami krwi. Więc chyba się rozkręca te samoistne. Więc idziemy ku końcowi. Zero gorączki i innych tego typu stanów co by świadczyły o zakażeniu. Jedynie pobolewania jak na okres.
Tak powiem, że dopiero jak zobaczyłam te plamienia to tak już poczułam i uświadomiłam sobie, że to się dzieje, że dzidziuś znika. Boli, ale już nic nie mogę zrobić tylko czekać. 😥

Cześć dziewczyny, jak wasze samopoczucie? Zrobiło się cieplej, jak znosicie ciepelko?
Ja dziś trochę lepiej, mdłości już od paru dni mniej się dają we znaki :)
U mnie zmiennie- wczoraj byliśmy w górach, cały dzień na nogach, aktywnie, czułam się super, a dziś? Znowu jak 💩 🤣

Bardzo nie sprzyja mi jedzenie mięsa z nowości, od większości mnie odrzuca, a nawet jak nie odrzuca, to jak zjem, to mam pewność, że prędko nie będzie powtórki 😀

Cześć dziewczyny, jak wasze samopoczucie? Zrobiło się cieplej, jak znosicie ciepelko?
Ja uwielbiam jak się ciepło więc dla mnie na razie idealnie 😊
Ja aktualnie oprócz zmęczenia, które mnie łapie wieczorami to żadnych objawów, wszystko od tygodnia odpuściło.

Ja wczoraj pierwszy raz odkąd pamiętam nie miałam mdłości wieczornych. Za to dzisiaj wróciły ze zdwojoną siłą 🤣

Bierzecie może witaminę b12 osobno? Macie jakąś konkretną markę do polecenia?

reklama
Do góry