reklama
Marta04
Fanka BB :)
Ja nadal w szpitalu wczoraj już nic nie było dziś znów takie brązowe plamienie ale nie mam się tym przejmować.Dziewczyny co u was!? Mam nadzieję że sytuacja opanowana i wszystko już jest ok.
Emilia_97
Aktywna w BB
Ja zaczęłam plamić samoistnie. Miałam jutro się stawić na szpital jakby nic się nie zaczęło. Wczoraj zrobiłam długi spacer i dużo stałam na nogach i tak koło 22:30 miałam zar różowiony papier. Potem cisza, o 3 też troszkę. Nad ranem kilka skrzepów takich małych poszło i teraz takie delikatne różowe z małymi plamami krwi. Więc chyba się rozkręca te samoistne. Więc idziemy ku końcowi. Zero gorączki i innych tego typu stanów co by świadczyły o zakażeniu. Jedynie pobolewania jak na okres.
Tak powiem, że dopiero jak zobaczyłam te plamienia to tak już poczułam i uświadomiłam sobie, że to się dzieje, że dzidziuś znika. Boli, ale już nic nie mogę zrobić tylko czekać.
Tak powiem, że dopiero jak zobaczyłam te plamienia to tak już poczułam i uświadomiłam sobie, że to się dzieje, że dzidziuś znika. Boli, ale już nic nie mogę zrobić tylko czekać.

panna1anna
Zaangażowana w BB
U mnie resztki brązowego plamienia, ale takie już lekkie i ogólnie czuję podbrzusze, ale inaczej niż dotychczas. Moja doktor kazała wziąć nospe na wszelki wypadek i mam dupka 3x1 przyjmowaćDziewczyny co u was!? Mam nadzieję że sytuacja opanowana i wszystko już jest ok.
Usagitsukino
U mnie zmiennie- wczoraj byliśmy w górach, cały dzień na nogach, aktywnie, czułam się super, a dziś? Znowu jakCześć dziewczyny, jak wasze samopoczucie? Zrobiło się cieplej, jak znosicie ciepelko?
Ja dziś trochę lepiej, mdłości już od paru dni mniej się dają we znaki![]()

Bardzo nie sprzyja mi jedzenie mięsa z nowości, od większości mnie odrzuca, a nawet jak nie odrzuca, to jak zjem, to mam pewność, że prędko nie będzie powtórki

xewee
Moderator
Ja uwielbiam jak się ciepło więc dla mnie na razie idealnieCześć dziewczyny, jak wasze samopoczucie? Zrobiło się cieplej, jak znosicie ciepelko?

Ja aktualnie oprócz zmęczenia, które mnie łapie wieczorami to żadnych objawów, wszystko od tygodnia odpuściło.
Motylkowa!
Ja wczoraj pierwszy raz odkąd pamiętam nie miałam mdłości wieczornych. Za to dzisiaj wróciły ze zdwojoną siłąCześć dziewczyny, jak wasze samopoczucie? Zrobiło się cieplej, jak znosicie ciepelko?

Bierzecie może witaminę b12 osobno? Macie jakąś konkretną markę do polecenia?
xewee
Moderator
Polecam B complex z aliness.Ja wczoraj pierwszy raz odkąd pamiętam nie miałam mdłości wieczornych. Za to dzisiaj wróciły ze zdwojoną siłą
Bierzecie może witaminę b12 osobno? Macie jakieś konkretną markę do polecenia?
Brałam do tej pory, ale w weekend kupiłam prenatal,żeby mniej tabletek łykać
reklama
Usagitsukino
To witaj w klubie, wczoraj już miałam nadzieję, że magicznie przeszły i nie wrócąJa wczoraj pierwszy raz odkąd pamiętam nie miałam mdłości wieczornych. Za to dzisiaj wróciły ze zdwojoną siłą
Bierzecie może witaminę b12 osobno? Macie jakąś konkretną markę do polecenia?