reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Cześć 🤗

Ja już z kawusią więc podaję chętnym ☕
Zaraz ruszam na spacer z 🦮

Dzisiaj zrobiłam sikańce to mam wrażenie, że nie ściemniały jakoś specjalnie. No nic, mam nadzieję, że dzisiaj będzie ok z tą betą bo tak mnie potwornie piersi bolą, jeszcze wczoraj mnie jakieś dziwne wzdęcia bolesne złapały. 😵‍💫

Spokojnie 🫂 wiem, że to dla Ciebie stres ale postaraj się nie stresować.

Ja też po, test niczym Śnieżek... Niestety, jutro termin @. Więc po temacie. Skok był 04.06... cykl 26dni, już powinnam mieć jakiś cień cienia... Kolejny cykl psu w d.

Tulę za biel 🫂
Długo się staracie? 🥹

Cześć 🤗

Ja już z kawusią więc podaję chętnym ☕
Zaraz ruszam na spacer z 🦮

Spokojnie 🫂 wiem, że to dla Ciebie stres ale postaraj się nie stresować.

Tulę za biel 🫂
Długo się staracie? 🥹
Dzieki kochana, niby nie, do dziewczyn które tu siedzą latami to kilka miesięcy jest pierdoła ale boli mnie to już. Podstawowe wyniki są ok, wszytsko idzie niby właściwie a tu o... No nic, jutro przyjdzie @, rozpoczniemy kolejny cykl.

Szybka jesteś.
Ja ledwo na oczy widzę.
O 8.20 mam gina .
Obstawiam cykl bezowulacyjny bo 14 dzien cyklu a dupa .
Najważniejsze żeby sprawdzil jak macica i jajniki wyglądają po tym poronieniu

O 6.30 w punkcie byłam. 🤣
Pierwszy raz w życiu pierwsza w kolejce w labie byłam. 🤣 Nawet emerytki wyprzedziłam. 😜

reklama
Do góry