Eveline.eve
Fanka BB :)
Biorę 3 miesiące, staramy się 3 miesiace. Więc się wypowiem ale nic konkretnego nie powiemWiem, że niektóre z Was stosują NAC. Polecicie coś konkretnego ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę 3 miesiące, staramy się 3 miesiace. Więc się wypowiem ale nic konkretnego nie powiemWiem, że niektóre z Was stosują NAC. Polecicie coś konkretnego ?
ja zazwyczaj stawiam na vouchery do teatru albo jakieś kabarety itp. może coś w tą stronęDziewczyny, macie jakiś pomysł na prezent na 70 urodziny taty?
Raczej nic w stylu ręczniki, koszulki, kupki itd. Myślałam nad lotem szybowcem ale tam jest max.100 kg a on waży niestety sporo więcej. Chciałabym raczej, zeby to było coś takiego wow, ale nie może być to znów związane z jakimś wysiłkiem mega fizycznym bo on nie da rady. .. Help![]()
niestety to odpada, on nie lubi za bardzo wychodzić do ludzi, teatr, kino, kabaret, nawet masaż nie bardzoja zazwyczaj stawiam na vouchery do teatru albo jakieś kabarety itp. może coś w tą stronę
Dziewczyny, macie jakiś pomysł na prezent na 70 urodziny taty?
Raczej nic w stylu ręczniki, koszulki, kupki itd. Myślałam nad lotem szybowcem ale tam jest max.100 kg a on waży niestety sporo więcej. Chciałabym raczej, zeby to było coś takiego wow, ale nie może być to znów związane z jakimś wysiłkiem mega fizycznym bo on nie da rady. .. Help![]()
No widzisz, namawiały, namawiały i o....Tutaj to bacik powinien paść![]()
No widzisz, namawiały, namawiały i o....