reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamusie 2026

A jakie masz mutacje że dostałaś ten neoparin?
Jesli Ci dalej nie będą wychodzić siniaki to mi podpowiesz co i jak robisz, bo ja to już nie mam gdzie strzelać takie sińce!
Ale faktem jest że do samego zastrzyku w brzuch troszkę się przyzwyczajam :)
MTHFR I PAI w heterozygocie, a Ty? 🤗
Na czuja jechałam! 😀

reklama
Obalam, bo ja w pierwszej ciąży miałam masakryczne mdłości (takie jak teraz mi się zaczynają) i był chłopiec. Ale za to niby jak ciągnie na kwaśne i słone to chłopiec, a na słodkie to dziewczynka, a w pierwszej od słodkiego odrzuciło mnie naprawdę konkretnie, że nawet na jakieś owsianki nie mogłam patrzeć, teraz z kolei czasem mnie ciągnie na słodkie, ale w sumie płeć najmniej ważna, a i tak większość tych rzeczy to pewnie zabobony 😂
o to ja to moge obalić 😂 z córką wgl nie miałam ochoty na słodkie tylko tak jak teraz na słone 😂 a kocham czekoladę i słodycze 🙈 teraz mam to samo 🙈

Łykałam od paru dni witaminy, które zazwyczaj brałam dla kobiet. Teraz doczytałam maczkiem, że one nie są wskazane w ciąży. 🤡 Ale lipa. Mam nadzieję, że jeśli to 4+0 i niby jeszcze dziecko nie pobiera bezpośrednio ode mnie to, że nie narobiłam mu jakiejś dużej biedy...

Łykałam od paru dni witaminy, które zazwyczaj brałam dla kobiet. Teraz doczytałam maczkiem, że one nie są wskazane w ciąży. 🤡 Ale lipa. Mam nadzieję, że jeśli to 4+0 i niby jeszcze dziecko nie pobiera bezpośrednio ode mnie to, że nie narobiłam mu jakiejś dużej biedy...
A jakie witaminy? 🩷 na pewno nie narobiłaś. A że „nie wskazane w ciąży” pisze często nawet na lekach, które przepisują lekarze. 🩷

A jakie witaminy? 🩷 na pewno nie narobiłaś. A że „nie wskazane w ciąży” pisze często nawet na lekach, które przepisują lekarze. 🩷

Z Gold-vitu, co mnie martwi to to, że mają dużo witaminy A, ekstrakt z zielonej herbaty, biotynę 😵‍💫
Brałam je przed ciążą w ramach takiej o suplementacji, bo są bogate, ale nie przyszło mi do głowy że teraz to niezbyt mądry pomysł. 😵‍💫

Z Gold-vitu, co mnie martwi to to, że mają dużo witaminy A, ekstrakt z zielonej herbaty, biotynę 😵‍💫
Brałam je przed ciążą w ramach takiej o suplementacji, bo są bogate, ale nie przyszło mi do głowy że teraz to niezbyt mądry pomysł. 😵‍💫
Na pewno nic złego się nie stało, bejbik tyle co się zagnieździł. 🤗 Zmień teraz na dobre ciążowe i będzie git 🩷

reklama
Do góry