Aga993
Fanka BB :)
Przykro miHej dziewczyny , chciałam tylko wam dać znać , że jestem w szpitalu w trakcie poronienia , zaczęło się niedawno od brązowych plamek .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Przykro miHej dziewczyny , chciałam tylko wam dać znać , że jestem w szpitalu w trakcie poronienia , zaczęło się niedawno od brązowych plamek .
Kochana jak sie masz?Hej dziewczyny , chciałam tylko wam dać znać , że jestem w szpitalu w trakcie poronienia , zaczęło się niedawno od brązowych plamek .
 Przeglądam forum od kilku dni, ale czekałam na usg żeby dołączyć. Wiem co czujecie kochane, ktore teraz żegnacie sie na forum, też tak miałam z 1 ciążą- poronienie na koniec grudnia w 6 tygodniu, nie było serducha, zarodek przestał się rozwijać
 Przeglądam forum od kilku dni, ale czekałam na usg żeby dołączyć. Wiem co czujecie kochane, ktore teraz żegnacie sie na forum, też tak miałam z 1 ciążą- poronienie na koniec grudnia w 6 tygodniu, nie było serducha, zarodek przestał się rozwijać  Minęło 6 miesięcy- badania, suplementacja i udało się! Tym razem jest zarodek, pikające serducho na usg w 6+1, dużo radości i strachu, termin na 10 lutego, wszystkie wyniki ksiazkowe
 Minęło 6 miesięcy- badania, suplementacja i udało się! Tym razem jest zarodek, pikające serducho na usg w 6+1, dużo radości i strachu, termin na 10 lutego, wszystkie wyniki ksiazkowe  Oczywiscie nie dowierzam jeszcze, kolejna wizyta miala byc za 4 tygodnie ale już wiem, że nie wytrzymam tak długo! Nie poddawajcie się- jeszcze będzie pięknie!
 Oczywiscie nie dowierzam jeszcze, kolejna wizyta miala byc za 4 tygodnie ale już wiem, że nie wytrzymam tak długo! Nie poddawajcie się- jeszcze będzie pięknie!  Pozostałym dziewczynom życzę nudnych ciąż
 Pozostałym dziewczynom życzę nudnych ciąż 
Mam dwójkę dzieci z książkowych ciąż. Po drugim dziecku zdarzyła się CP, po niej poronienie, potem następne i wtedy zrobiłam badania i zaczęłam brać heparynę. Potem już na heparynie było jeszcze jedno poronienie i biochem. Teraz tą córkę którą odnosiłam to mój nowy lekarz powiedział że nie sądzi żeby to była zasługa heparyny
To ja nawet w opisie badania mam napisane, że obecnie uważa się że moje mutacje mogą zwiększac ryzyko poronienia zwłaszcza w 1 trymestrze...
A wcześniej od pierwszej ciąży już miałaś zrobione badania i brałaś neoparin czy masz jakieś dzieci z ciąż bez heparyny?

Trzymam kciukiTakstresuje się już od rana

O której masz wizytę? Ja już czekam pod gabinetem
 O której masz wizytę? Ja już czekam pod gabinetem I niech mi ktoś powie, że kobiety nie są dyskryminowane.
 I niech mi ktoś powie, że kobiety nie są dyskryminowane.
 )
)