reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja jadę dziś kupić pinka bo oczywiście wysikałam jakoś w 7dpo 😂 ale na 99% nie będzie nic, nie mam kompletnie żadnych objawów, w poprzednich cyklach chociaż cycki mnie bolały i były ciężkie przez progesteron, a tu flaki. Już mi na łeb weszło to wszystko i chodzę na siebie zła, że się nakręcam i nie mam przez to humoru

reklama
Ja jadę dziś kupić pinka bo oczywiście wysikałam jakoś w 7dpo 😂 ale na 99% nie będzie nic, nie mam kompletnie żadnych objawów, w poprzednich cyklach chociaż cycki mnie bolały i były ciężkie przez progesteron, a tu flaki. Już mi na łeb weszło to wszystko i chodzę na siebie zła, że się nakręcam i nie mam przez to humoru

U mnie już wjechał przedokresowy wkurw mimo, że przyjmuję prożka 🤣🤣

Hejka, dziś moja kolej testowania, ale jeszcze wcześnie,bo 10dpo i póki co biało 😝

Załączniki

• IMG20250623074347.jpg
    IMG20250623074347.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 87
Nasz kochany chat gpt mówi że boleśniejsza owu przy inozytolu jest ok. Wczoraj zaczęłam czuć jeden jajnik, dzisiaj czuje leciutko drugi. Jedna apka pokazuje owu w sobotę druga w czwartek 🫣 wmawialam sobie ze pochodze na lajcie na te starania ale chyba sie nie da

Nasz kochany chat gpt mówi że boleśniejsza owu przy inozytolu jest ok. Wczoraj zaczęłam czuć jeden jajnik, dzisiaj czuje leciutko drugi. Jedna apka pokazuje owu w sobotę druga w czwartek 🫣 wmawialam sobie ze pochodze na lajcie na te starania ale chyba sie nie da
Bardzo trzymam kciuki żeby ten cykl był owocny dla Ciebie :)🧡💛💚

@Hermeneg wiem, że czujesz przedokresowego wkurwa, ale muszę spytać (bo to nie jest wyznacznik powodzenia transferu! :D) - będziesz jeszcze testowała? 💗 Czy czekasz do bety?
Ja mam jakoś przeświadczenie w Twoim przypadku, że ten test był mimo wszystko wcześnie i nie wszystko stracone. 🍀

reklama
Do góry