sara.woj
Fanka BB :)
Prawdopodobnie 8/9dpoIle dpo dziś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawdopodobnie 8/9dpoIle dpo dziś ?
Kurcze, spodziewasz się owu w 14 dc? jeśli tak to ja bym dzisiaj sprawdziła jeszcze kilka razy, bo masz wartość z ostatniego wyższą niż z poprzednich, może Ci dynamicznie bardzo wzrośnie.Boli jajnik, śluz płodny a testy ledwo ledwo. Teraz nie wiem, kupić domowe laboratorium jeszcze do porównania czy nie. Mam wrażenie że slabo sie wybarwiaja albo będzie bezowulacyjnytym razem wykonuje zgodnie z instrukcją
![]()
Masz innej firmy ? No ten drugi test bez wpatrywania się na kreskę i faktycznie różowa. Ja myślę, że to pozytyw szczególnie że to 9dpo jak mówiłaśGdyby nie to, ze ledwo żyję to poszłabym na betę. A tak to nie do końca ufam, ze mnie nie robi w bambuko ten test![]()
Niestety nieMasz innej firmy ? No ten drugi test bez wpatrywania się na kreskę i faktycznie różowa. Ja myślę, że to pozytyw szczególnie że to 9dpo jak mówiłaś![]()
Zrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
A kiedy będziesz mogła iść na betę?Gdyby nie to, ze ledwo żyję to poszłabym na betę. A tak to nie do końca ufam, ze mnie nie robi w bambuko ten test![]()
A może jednak za namową komisji znajdziesz siłę i skoczysz na betę?Niestety nie
Jak bez okularów widzę to jestZrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
Nie robiGdyby nie to, ze ledwo żyję to poszłabym na betę. A tak to nie do końca ufam, ze mnie nie robi w bambuko ten test![]()