reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

W sumie wskazań do niepokoju oficjalnych jako tako nie mam. Ale to też wcale nie znaczy, że tego niepokoju nie będzie.
Oczywiście o badaniach z krwi mówię. Może coś przy okazji zrobię z tej listy później wymaganej, bo chcę już na wizytę się stawić z kompletem zrobionych badań, ogarnę to sobie prywatnie żeby kolejny raz to tyle co na prenatalne iść.
Czyli co oprócz bety planujesz ogarnąć? Dziś będziesz robić? 🤗

reklama
@LadyStrejser jak Twoje testy owu z tego zestawu? Bo coś mi sie wydaje ze sie slabo wybarwiają :(
Według mnie to chyba dają radę ale nie sprawdzałam nimi wszystkich dni płodnych - w nowym cyklu się przekonam- ale porównując do domowego lab to ładnie się wybarwiały a po piku jaśniały. Za te pieniądze to mam trochę dystans do nich ale jak dla mnie są lepsze niż z Horien

Załączniki

• 1000009926.png
    1000009926.png
    334,8 KB · Wyświetleń: 34
  • 1000009927.png
    1000009927.png
    326,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 1000009925.png
    1000009925.png
    226,4 KB · Wyświetleń: 34
Czyli co oprócz bety planujesz ogarnąć? Dziś będziesz robić? 🤗

Beta ale na pewno zbadam proga, bo to próg mi cały czas nie pasuje. Może od razu zrobię też coś z tej listy zalecanej, chociaż grupę krwi oznaczyć, tsh, toxo czy różyczkę - wiadomo, mocz czy morfologia to przed wizytą... bo te wyniki mogą się mocno zmienić.
W piątek planuje porobić, czwartek trochę mi odpada... w sobotę wolę odpoczywać. Nie chcę się za bardzo wyrywać z pracy, bo tak to musze szukać tłumaczeń jakiś, albo wolne brać więc na swoim wolnym robić będę. Bo też nie mam zamiaru szybko informować w pracy, raczej się dowiedzą na jesieni. 😁 Więc badania dopasowuje do urlopu.

Beta ale na pewno zbadam proga, bo to próg mi cały czas nie pasuje. Może od razu zrobię też coś z tej listy zalecanej, chociaż grupę krwi oznaczyć, tsh, toxo czy różyczkę - wiadomo, mocz czy morfologia to przed wizytą... bo te wyniki mogą się mocno zmienić.
W piątek planuje porobić, czwartek trochę mi odpada... w sobotę wolę odpoczywać. Nie chcę się za bardzo wyrywać z pracy, bo tak to musze szukać tłumaczeń jakiś, albo wolne brać więc na swoim wolnym robić będę. Bo też nie mam zamiaru szybko informować w pracy, raczej się dowiedzą na jesieni. 😁 Więc badania dopasowuje do urlopu.
Obawiasz się, że progesteron za niski?

Według mnie to chyba dają radę ale nie sprawdzałam nimi wszystkich dni płodnych - w nowym cyklu się przekonam- ale porównując do domowego lab to ładnie się wybarwiały a po piku jaśniały. Za te pieniądze to mam trochę dystans do nich ale jak dla mnie są lepsze niż z Horien
U mnie te testy tez dają radę, i na razie jestem z nich zadowolona

No tak w sumie gdzie nie czytam to nie spotkałam się z moim progiem na starcie, tylko ze znacznie wyższym.
Oczywiście no to nie jest jakaś niedomoga, bo to wciąż w normie ale mało mi się on podoba. 🧐
Zrób sobie dla własnego komfortu psychicznego, ale 17 to nie jest niski wynik, tymbardziej, że wcześnie badałaś 🤗
Ja te wszystkie badania mam porobione o których pisałaś, jedyne co bym doradziła to żebyś tsh też może zrobiła bliżej wizyty, to znaczy ja tak robiłam, bo pamiętam jak mi w pierwszej ciąży wywaliło 🤗
Grupę krwi robiłam w Diagnostyce, bo mają bardzo korzystną cenę już z odczynem Coombsa i kartą do portfela. 🙂

reklama
Do góry