Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdz go za chwilę, mam wrażenie że za szybko odczytałaś i jeszcze się nie wybarwil calyU mnie też biało. A miałam nadzieję, ładny pik był, zdążyliśmy przed ,owulacja’ ale pewnie do niej nie doszło bo czułam bóle kilka dni wcześniej. Nawet mi się dzisiaj tego testu nie chciało robić
A ja mam jakiś spadek nastroju. Im bliżej piątku tym bardziej mi się dłuższy i mam większy stres żeby było wszystko okej.![]()
Tak, ja mam drugą wizytę w piątek.A bo Ty masz wizytę w piątek?
Ja chyba się przejdę na badania w piątek bo jakoś mi to spokoju od wczoraj nie daje.![]()
Tak, ja mam drugą wizytę w piątek.
Coś Cię niepokoi?
BielutkiSprawdz go za chwilę, mam wrażenie że za szybko odczytałaś i jeszcze się nie wybarwil caly
Dobrze że juz jasność ale każda liczyła na inne wieściTakże @white_lotus wpisz mi małpiszona![]()