Hermeneg
Fanka BB :)
Dzień dobry
️
Cześć
Dużo przeszłaś ale mam nadzieję, że teraz juz będzie tylko lepiej. Powodzenia w niedzielę

Cześć dziewczynyjestem tu „nowa”. W 2016 roku urodziłam synka, ciąża tragiczna( zagrożona porodem przedwczesnym, cukrzyca ) ale wszytsko skończyło się dobrze. Po ciąży miałam depresję (ale wiem to dopiero teraz ) i nie chciałam słyszeć o kolejnych ciążach, jak się zdecydowaliśmy tak 4 poronienia za nami. Ostatnie poronienie 2 lata temu. Po ostatnim poronieniu się załamałam. Przeszłam leczenie farmakologiczne depresji plus psychoterapię. Długo nie mogłam się pozbierać. Ale w kwietniu tego roku zaczęliśmy się starać od nowa (znamy przyczynę poronień- złe wyniki męża). O dziwo teraz w kwietniu wyniki duuuuuzo lepsze niż 2 lata temu . Ja dodatkowo mam stan przedcukrzycowy (ale ogarnięty lekami i dieta). Będę testować dopiero w niedziele…. Nie byłam na monitoringu stwierdziłam, że na luzie 3-4 miesiące sobie spróbujemy. Ale jakże mi jest ciężko ten luz utrzymać
nie pomaga też mój pesel w tym roku 35 lat
Cześć

Dużo przeszłaś ale mam nadzieję, że teraz juz będzie tylko lepiej. Powodzenia w niedzielę