reklama

Agniesia25:)
Agniesia25:)
super dziewczyny ze podjelyscie temat liczenia ruchow.I wiecie co, ja bylam pewna ze tych 10 ruchow to ma byc w czasie 1 godz. ale kiedy dziecko jest aktywne i nie spi.Kurcze a ja troche sie martwilam ze moje to za duzo spi, troche mi teraz lzej.Ale ja glupia jestem

Nie pamietam ktora mamusia mnie pytala ale odpowiadam :narazie fenoterol musze brac a do kiedy to narazie nic nie wiem moze na nastepnej wizycie 27 sierpnia sie dowiem
Ciril trzymam kciuki!!!
Moze nasza Dorotka cos pokrecila z ostatnia miesiaczka?? a moze urodzi mala kruszynke ale niech sie nie martwi ja wazylam 2kg jak sie urodzilam a jaka ze mnie baba teraz

Ciril trzymam kciuki!!!
Moze nasza Dorotka cos pokrecila z ostatnia miesiaczka?? a moze urodzi mala kruszynke ale niech sie nie martwi ja wazylam 2kg jak sie urodzilam a jaka ze mnie baba teraz

majeczka02
Fanka BB :)
Ostatnio jak mieliśmy pogadankę z lekarzem w szkole rodzenia. To mówił żeby zacząć liczyć te ruchy od 34 tc (dziecko robi sie mniej ruchliwe bo zaczyna mieć malutko miejsca) Powiedział,że w ciągu 12 godzin ma być 10 ruchów. I,że jak nie ma tylu ruchów to trzeba zgłosić się do szpitala.super dziewczyny ze podjelyscie temat liczenia ruchow.I wiecie co, ja bylam pewna ze tych 10 ruchow to ma byc w czasie 1 godz. ale kiedy dziecko jest aktywne i nie spi.Kurcze a ja troche sie martwilam ze moje to za duzo spi, troche mi teraz lzej.Ale ja glupia jestem
super dziewczyny ze podjelyscie temat liczenia ruchow.I wiecie co, ja bylam pewna ze tych 10 ruchow to ma byc w czasie 1 godz. ale kiedy dziecko jest aktywne i nie spi.Kurcze a ja troche sie martwilam ze moje to za duzo spi, troche mi teraz lzej.Ale ja glupia jestem
Ja tez tak na poczatku myślałam

Czasami sie zdarza że owulka jest póżniej albo mamusie mają miesiaczki a są w ciaży. Na moim połówkowym usg wyszło ze bobo jest starsze niż wychodzi w wyliczeń ale okres dostałam zaraz po przyjściu ze Sylwestra i był obfity i trwał tyle co zawsze. Słyszałam że babeczki zachodzą w ciazę nawet podczas okresu
 Mi sie za to wydaje, ze mężu mi zrobił prezent na urodziny (mam w połowie stycznia);-)
 Mi sie za to wydaje, ze mężu mi zrobił prezent na urodziny (mam w połowie stycznia);-)
 , a 30 już na tescie były II kreseczki.
, a 30 już na tescie były II kreseczki.Dziewczyny ile teraz wasze maleństwa ważą? Mój tylko 1100 ale ponoć mieści się w granicach normy. trochę się niepokoje bo wcześniej zawsze był duży a teraz coś się ociąga z przybieraniem na wadze.
Moja gin mi nie podała ile waży Maleństwo ale zaraz po badaniu gin mówi że ładnie urosło...
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Marma mój mały tydzień temu ważył ok.1700g, i to był 30 t.c.I też mówił że w normie. Następny raz idę na wizytę za tydzień w czwartek, to się dowiem ile urósł-bo podobno po 30 t.c. dzieciaki zaczynają szybciej przybierać na wadze.

reklama

majeczka02
Fanka BB :)
Mój maluszek ostatnio był ważony w 22tc wtedy ważył 407g. Od tamtego czasu nie miałam usg-ginka powiedziała,że dopiro około 35 tc zrobimy...a ja bym tak chciała już go zobaczyć...
Wizyte mam 27 więc najprawdopodobniej wtedy się dowiem kiedy to wyczekiwane usg.

Wizyte mam 27 więc najprawdopodobniej wtedy się dowiem kiedy to wyczekiwane usg.