kami1094
Fanka BB :)
No pięknie!Mam wyniki! Szok, ze tak szybko!
Chyba spoko, co nie?
Tylko ta wit.D3 do pilnownaia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pięknie!Mam wyniki! Szok, ze tak szybko!
Chyba spoko, co nie?
CudownieMam wyniki! Szok, ze tak szybko!
Chyba spoko, co nie?
Tak, nawet skorzytalam z tego kuponu na dzień ojca i kupiłam na piątek zestaw.No pięknie!W piątek przyrost?
![]()
Mam wyniki! Szok, ze tak szybko!
Chyba spoko, co nie?
Czy jej słaby poziom może być problem w ciąży?Progesteron super.
Beta super.
Witamina D. to jest generalnie raczej tragicznawięc nie tylko pilnowanie, ale i ostra suplementacja
Czy jej słaby poziom może być problem w ciąży?
Dobrze będzie!Tak, nawet skorzytalam z tego kuponu na dzień ojca i kupiłam na piątek zestaw.
Mega sie cieszę
Ale tez paraliżuje mnie strach przed stratą... boję sie powtórki
Muszę koniecznie zapisać sie do lekarza, żeby dostać heparyne jak w poprzedniej ciąży.
Dzięki!Raczej nie, ale dla Ciebie słabo także porządna suplementacja najlepiej lekiem, a nie suplementem
Na pewno dobry poziom wit d odgrywa wazna role w tych sprawach okolo ciazowych dlatego od razu do apteki po lek a nie suplement i łykaj sobie codziennie większą dawkę, ale!!! Nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze, ważne zacząć brac wit d i będzie ok, bierz ja od razu, nie patrz czy to lato czy nie lato.Czy jej słaby poziom może być problem w ciąży?
A polecacie jakiś lek? Czy to tylko na recepte?Na pewno dobry poziom wit d odgrywa wazna role w tych sprawach okolo ciazowych dlatego od razu do apteki po lek a nie suplement i łykaj sobie codziennie większą dawkę, ale!!! Nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze, ważne zacząć brac wit d i będzie ok, bierz ja od razu, nie patrz czy to lato czy nie lato.
Taki niedobor często też prowadzi do osłabienia organizmu, wypadania włosów, zmęczenia...warto sobie pomóc, większość z nas ma niedobor zarówno jodu jak i właśnie wit d...