Karolinalina
Fanka BB :)
Oby tak byłoMoże koniec miesiąca będzie obfitował w![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tak byłoMoże koniec miesiąca będzie obfitował w![]()
O tak dla mnie też,ja mało nie zeszłam tam na tym fotelu przy drożności,zastanawiam się jak to jest że niektórzy mówią że to nie boliDla mnie to był horror dosłownie. To co się działo w trakcie i posiadło mi to trochę na psyche chyba
Trzymam kciuki aby był z tego happy end![]()
Mi dopiero 12dc zaczęły ciemnieć i wtedy to z godziny na godzinę poszło.Kurczę u mnie te testy owu też jakieś dziwne. Dziś 12dc i liczyłam, że najpóźniej dziś będzie pik a one właściwie od 7dc wyglądają ciągle tak samo
Cudowna aplikacja pokazuje 6 lipcaA owu wypadnie prawdopodobnie kiedy?
Ty masz po 3 owulacje. Moze na ktoras sie zalapiecieCudowna aplikacja pokazuje 6 lipca
Ale tym razem raczej odpuszczę sobie testy, co ma być to będzie, M 7 wyjeżdża na tydzień, więc albo seksy z piątku i soboty starcza albo nie.
6 wypada w niedzielę, więc dobrze się składa, ale jak będzie...
Dobrze będzie!Cudowna aplikacja pokazuje 6 lipca
Ale tym razem raczej odpuszczę sobie testy, co ma być to będzie, M 7 wyjeżdża na tydzień, więc albo seksy z piątku i soboty starcza albo nie.
6 wypada w niedzielę, więc dobrze się składa, ale jak będzie...
Piękne wyniki, gratulacjeMam wyniki! Szok, ze tak szybko!
Chyba spoko, co nie?
Tylko ta wit.D3 do pilnownaia
Pięknie! Ale wit dMam wyniki! Szok, ze tak szybko!
Chyba spoko, co nie?
Tylko ta wit.D3 do pilnownaia