reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
My również kochamy Polskie morze.
Naszym rytuałem letnim jest już od kilku lat Krynica Morska.
W tym roku jedziemy na dłuuuuuuugo :) ale też jadą z Nami moich 2 braci i siostra z mężem i córką 🙃 . Później dojadą do Nas moja siostra z chłopakiem i kolejny brat mój . Także naszykowały się wakacje z rodzinką ♥️ i doczekać się nie mogę. Kiedyś pozabijałabym ich na wakacjach jak jeździliśmy a teraz każdy dorosły inaczej :)
Mam nadzieję ,że ceny Nas tam nie zabiją xD bo w Polsacie mówili ,że 8 pierogów 40 złotych teraz kosztuje tam 😱.
Dobrze ,że budżet mamy ale takich pierogów nie mam zamiaru jeść 😂😂😂

Ale dużo osób będzie, super 🥹😍

Mnie kusiło bardzo Zakopane dopóki małż wczoraj nie poczytał o cenach na Krupówkach. Śniadanie dla dwóch osób, 200 złotych. I to nie jakieś wykwintne bo po kawce i jajecznicy 😅

Ale dużo osób będzie, super 🥹😍

Mnie kusiło bardzo Zakopane dopóki małż wczoraj nie poczytał o cenach na Krupówkach. Śniadanie dla dwóch osób, 200 złotych. I to nie jakieś wykwintne bo po kawce i jajecznicy 😅
My ogólnie zzrzyci ze sobą bardzo jesteśmy w sumie zasługa Naszej Mamy bo tak Nas wychowała :)

Ja byłam 2 razy w górach i drugiego razu jak pojechałam to weszłam na jakiś szczyt , taka stromą ścieżką a, że mam ostry lęk wysokości nogi się pode mną ułamały i schodziłam 3 razy dłużej niż wchodziłam 🤣🤣 .
Ceny są teraz kosmiczne, nie ma co się oszukiwać ogólnie. Jak ja liczę ile już zapłaciliśmy za pobyt a ile trzeba wziąć na atrakcje to się w pale nie mieści.

reklama
10 dpo i biało, mam dwa testy jeszcze, jeden na jutro, a co do soboty to zastanawiam się czy robić, bo planuje imprezę i chyba nie chce sobie psuć humoru 😏

Do góry