93kora
Fanka BB :)
3 jak cośBędziemy sobie w lipcu we dwie siedzieć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 jak cośBędziemy sobie w lipcu we dwie siedzieć![]()
My również kochamy Polskie morze.
Naszym rytuałem letnim jest już od kilku lat Krynica Morska.
W tym roku jedziemy na dłuuuuuuugoale też jadą z Nami moich 2 braci i siostra z mężem i córką
. Później dojadą do Nas moja siostra z chłopakiem i kolejny brat mój . Także naszykowały się wakacje z rodzinką
i doczekać się nie mogę. Kiedyś pozabijałabym ich na wakacjach jak jeździliśmy a teraz każdy dorosły inaczej
Mam nadzieję ,że ceny Nas tam nie zabiją xD bo w Polsacie mówili ,że 8 pierogów 40 złotych teraz kosztuje tam.
Dobrze ,że budżet mamy ale takich pierogów nie mam zamiaru jeść![]()
Trzymam kciuki!Chociaż zobaczę jak pracuje laboratorium w szpitalu![]()
U mnie też wszystko wskazuje na to, że nic z tego nie wyszło i myślę że skoczę na ławkę odpocząćBędziemy sobie w lipcu we dwie siedzieć![]()
Każda z Nas to chociaż raz przeżyłaKto właśnie przechodził koło Rossmana i zakupił 3 testy ( 2 facelle i 1 pink ) z nadzieją jakby mialy one sprawic cud i pokazać dwie kreski ??? Tak, JA !
Desperacja level hard![]()
My ogólnie zzrzyci ze sobą bardzo jesteśmy w sumie zasługa Naszej Mamy bo tak Nas wychowałaAle dużo osób będzie, super
Mnie kusiło bardzo Zakopane dopóki małż wczoraj nie poczytał o cenach na Krupówkach. Śniadanie dla dwóch osób, 200 złotych. I to nie jakieś wykwintne bo po kawce i jajecznicy![]()
Wyśmienite, mogą Nas wpisać jako komisja obwodowaA to pardonSzykuje się doborowe towarzystwo
![]()