reklama
Dolores94
Fanka BB :)
No wybarwienie mają zaje*iste.To aż tak może sie wybarwić? Woooow no polecanko tych tanich testów zdecydowanie
Dorka66
A jak Twoje samopoczucie po transferze?
Jak pomyślę, że kolejny raz czeka mnie pełny pęcherz do tego to...![]()
Ogólnie czuję się praktycznie normalnie, poza problemami z załatwieniem się przez progesteron i zmiennymi nastrojami jest całkiem ok

Dolores94
Coś czuję ze okres zbliża się wielkimi krokami. Spadek temperatury, wszystko mnie denerwuje... ale nie liczyłam na ten cykl, bo w okolicach owulacji mieliśmy coś innego na głowie
Także w lipcu chyba ławeczka bo będzie nas czekać przeprowadzka.

Hermeneg
Coś czuję ze okres zbliża się wielkimi krokami. Spadek temperatury, wszystko mnie denerwuje... ale nie liczyłam na ten cykl, bo w okolicach owulacji mieliśmy coś innego na głowieTakże w lipcu chyba ławeczka bo będzie nas czekać przeprowadzka.
Będziemy sobie w lipcu we dwie siedzieć

Patii26
Dziewczyno, 30 lat to młody wiek na ciążę i poród, ja też w marcu skończyłam 30 lat i wcale nie uważam, żeby trudno w tym wieku było zajść tylko ze względu na wiekTak pewnie, ja ogólnie jestem raczej pozytywnie nastawiona na życie i cieszę się, że zaczęliśmy się starać o drugie, ale dosłownie zaczęły mi się przypominać te wszystkie przygotowania, później szpitale, niekończące się wizyty u specjalistów, zastrzyki w brzuch i tony różnych tabletek....i się zestresowałami nie wiem czemu, ale czuję jakaś presję mojego otoczenia i też nacisk na wiek (mam 30lat)

Patii26
No ja w pierwszą ciążę z córką zaszłam w wieku 25 lat, ale starania były takie na luzie pod tytułem "jak będzie to będzie ", bez testów owu, sam kalendarzyk, regularny seks, czarnuszka i kiełki na kanapki, kwas foliowy, nogi do góry i chyba za 2 czy maks 3 cyklem się udało. Gdzie się nie spodziewałam nawet, że się udało, tydzień spóźniał się okres, zrobiłam test i 2 kreskiRozumiem
U mnie pierwsza ciąża była bardzo spokojna a i starać się długo nie musieliśmy, nie to co terazno ale byłam prawie 10 lat młodsza
![]()

reklama
93kora
Jestem zawiedzionanaprawdę akurat w tym cyklu jest mi tak cholernie przykro
jakieś mam takie głupie poczucie czy będę jeszcze mogła kiedyś być w tej ciąży... Pewnie na pewno, ale kiedy to będzie ?? Niby marzec i kwiecień w ciążę zaszłam, maj i czerwiec nie. Ale już mojemu powiedziałam wczoraj, że jak się nie uda to w lipcu przykładamy się z seksami bardziej i regularnie.
Ehh, dołek mnie złapał. Jak jutro nic nie wyjdzie to już tylko czekać na okres i na luzie przygotować się do wakacji nad morzem![]()
My również kochamy Polskie morze.Ale super z tym morzem
My też nad morze jedziemy ale już po Sezonie bo na przełomie września I października![]()
Naszym rytuałem letnim jest już od kilku lat Krynica Morska.
W tym roku jedziemy na dłuuuuuuugo

Mam nadzieję ,że ceny Nas tam nie zabiją xD bo w Polsacie mówili ,że 8 pierogów 40 złotych teraz kosztuje tam

Dobrze ,że budżet mamy ale takich pierogów nie mam zamiaru jeść