Hermeneg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było na forum kiedyś łowione, że jak się chce przywołał okres to, żeby kupić test ciążowy lub iść na betę co nie ?
Właśnie dostałam okres po zakupie 3 testówehhh
![]()
Fakt sprawdza się, kilka razy mialam że nasiusialam na test a przy podtarciu krew okrwsowa. Więc wierzę że to działa.Było na forum kiedyś łowione, że jak się chce przywołał okres to, żeby kupić test ciążowy lub iść na betę co nie ?
Właśnie dostałam okres po zakupie 3 testówehhh
![]()
No to u mnie właśnie teraz identyczna sytuacja
Ja kiedyś weszłam do łazienki z myślą, że zrobię test i cóż, nie zdążyłam
Po kolejnym transferze juz testów nie robię. Tylko beta i tyle. Bez chujocieni i płatania mi figli przez moją wyobrażnię![]()
O, identyczna sytuacjaFakt sprawdza się, kilka razy mialam że nasiusialam na test a przy podtarciu krew okrwsowa. Więc wierzę że to działa.
Ale przytulam mocno![]()
To jest na prawdę najlepszy wywoływacz okresu.O, identyczna sytuacja![]()
Przykro mi
Nie lubie tych testów bo one w tym szkiełku dają taki cień, zależy jak staniesz do światła. Ja testy z szybką zawsze otwieram, żeby klarownie widzieć wszystko. Tu na zdjęciu ewidentnie cień pada od światła.Dziwczyny trafi mnie tu zaraz… miałam testowa w pon, ale dziś mam jakieś dziwne plamienie i ból brzucha więc zrobiłam ten cholerny test…. Coś chyba widzę ale plamienie nadal jest… Czyżby kolejny Biochem się szykował![]()