ja, ale bylam dopiero na 1 wizycie z nfzDziewczyny czy któraś z was prowadzi ciążę jednocześnie prywatnie i na NFZ?
reklama
nicola27
Fanka BB :)
Ja na pakiet i NFZ . W sumie to chwilowo i trzech lekarzy byłam i z jednego zrezygnujeDziewczyny czy któraś z was prowadzi ciążę jednocześnie prywatnie i na NFZ?
Aga993
O, a jak to robisz, lekarze wiedzą o sobie nawzajem? (Normalnie jakbym o jakiś romans pytała xd)
Ja chodzę prywatnie, ale że nie dostałam skierowania na prenatalne to zapisałam się na NFZ. Jestem ciekawa czy bez problemu będzie
Aga993
To to samo pytanie mamja, ale bylam dopiero na 1 wizycie z nfz

LiliankaKornelka
ja z moim od marca nie rozmawiam XD o ciazy pewnie wie juz z l4Właśnie, jak to z tym informowaniem pracodawcy.
W którym tygodniu to planujecie?

loumarie
ja z moim od marca nie rozmawiam XD o ciazy pewnie wie juz z l4![]()
Jak to?

Ja nie przewiduję L4 więc z kodu na L4 się u mnie nie dowiedzą. Mój plan to praca do samego końca już. Aczkolwiek tak sobie myślę, że i tak pro forma coś kiedyś muszę im powiedzieć, żeby z porodówki nie telefonować.
Wobec tego tak się zastanawiam, kiedy wypada powiedzieć, żeby też nie zostali z przysłowiowym gołym zadkiem.

Aewea
nie wiedza o sobie.O, a jak to robisz, lekarze wiedzą o sobie nawzajem? (Normalnie jakbym o jakiś romans pytała xd)
Ja chodzę prywatnie, ale że nie dostałam skierowania na prenatalne to zapisałam się na NFZ. Jestem ciekawa czy bez problemu będzie

Jak to?
Ja nie przewiduję L4 więc z kodu na L4 się u mnie nie dowiedzą. Mój plan to praca do samego końca już. Aczkolwiek tak sobie myślę, że i tak pro forma coś kiedyś muszę im powiedzieć, żeby z porodówki nie telefonować.
Wobec tego tak się zastanawiam, kiedy wypada powiedzieć, żeby też nie zostali z przysłowiowym gołym zadkiem.![]()
Jeśli wszystko będzie dobrze na badaniu 10.07 to planuję powiedzieć szefowej jak najszybciej. Mamy teraz ważny moment na projekcie, którego finał ma się odbyć jak byłabym na macierzyńskim. Chciałabym pracować do świąt, albo do stycznia i te ostatnie parę tygodni spędzić na przygotowaniu się
reklama
U mnie termin 10.02., wizyta 16.07., prenatalne 30.07.Sprawdźcie dziewczyny czy nikogo nie pominęłam i czy dobrze wpisałam daty
Faktycznie malutko nas![]()