Piona...Ale się spaliłam na słońcu
Już mnie wszystko piecze - stary będzie smarował![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piona...Ale się spaliłam na słońcu
Ale się spaliłam na słońcu
Piona...
A gdzie tam, 3 razy smarowana spf 50Matko Dziewczynyzapomniałyście o spf czy macie z natury bardzo bladą karnacje i od razu jesteście rakami jak ja?
![]()
Ja mam dokładnie tak samoJa zawsze na raczka - nigdy nie miałam ładnej brązowej opalenizny... Jak skończy mnie piec to pewnie mi jeszcze skóra(mimo smarowania) będzie schodzić i dalej blada będę![]()
7/8... ja mam cykle różnie czasem 30 czasem 34 dni. Ale zawsze mnie łapią skurcze okresowe pare dni wcześniej, potem tak 2 dni ciszy i dopiero okresKtóry dpo? U mnie okres niby w piątek, a objawów żadnych oprócz cyckow które bolą ale tak trochę inaczej jak zawsze![]()