reklama
loumarie
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie sie tam u mnie juz pokazuje 30 stopni![]()
U mnie to samo.

ja wole juz nie patrzecPrognozę dziś u mnie, że będzie 36.![]()

nieznośne_poplątanie
A ja właśnie kliknęłam magiczny przycisk na pilocie i zaraz będę mieć cudowne 21°C. Klimatyzacja to była najlepsza sprzętowa inwestycja ostatnich lat. 

nieznośne_poplątanie
CorgiMama
Początkująca w BB
Mam ustawioną klimę na 24 i jest mi zimnoA ja właśnie kliknęłam magiczny przycisk na pilocie i zaraz będę mieć cudowne 21°C. Klimatyzacja to była najlepsza sprzętowa inwestycja ostatnich lat.![]()

CorgiMama
Początkująca w BB
Przed ciążą chodziłam na siłownię kilka miesięcy (praca głównie z ciężarami) i to było jedno z moich pierwszych pytań do ginekologa, którą stwierdziła, że teraz raczej powinnam unikać ciężkiej aktywności żaby „pomóc implantacji”. Ciężary czy ćwiczenia „tuptajace” (bieganie) na ten moment odpadają. Trochę się to kłóci z tym co czytałam, ale stwierdziłam że poczekam do drugiego trymestru i wtedy zgadam się z moją trenerką
reklama
loumarie
Przed ciążą chodziłam na siłownię kilka miesięcy (praca głównie z ciężarami) i to było jedno z moich pierwszych pytań do ginekologa, którą stwierdziła, że teraz raczej powinnam unikać ciężkiej aktywności żaby „pomóc implantacji”. Ciężary czy ćwiczenia „tuptajace” (bieganie) na ten moment odpadają. Trochę się to kłóci z tym co czytałam, ale stwierdziłam że poczekam do drugiego trymestru i wtedy zgadam się z moją trenerką
No tak tak. Moje założenie to też, raczej ruch niż ćwiczenia siłowe czy jakieś bardziej wymagające.
Też mam zamiar o to pytać czy będzie pozwolenie (no oby było)... Jestem osobą, która musi ćwiczyć ze względu na profil lipidowy