reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Beta HCG

Ok przeczytałam i Twój starszy post. No tak. Jeśli miałaś owulacje tak jak wspominałaś że zazwyczaj masz od 14 do 16 dc, to test z krwi powinien wyjść. Z moczu bladzioch ale by był.

Jeśli jest serio 9 dpo to jest to za wcześnie na test, a na wizytę u lekarza no tym bardziej.
Sądząc po objawach podejrzewałam że owulacje miałam zawsze ok 14-16. Tak to nigdy nie potwierdzałam niczym. Wcześniej przed 1 ciążą chodziłam na monitoring teraz nie 🥺

reklama
Sądząc po objawach podejrzewałam że owulacje miałam zawsze ok 14-16. Tak to nigdy nie potwierdzałam niczym. Wcześniej przed 1 ciążą chodziłam na monitoring teraz nie 🥺

Moim zdaniem, jeśli możesz to wróć na monitoring albo chociaż badaj temperaturę sobie termometrem owulacyjnym. Można fajnie wyłapać zmiany cyklu i zobaczysz na wykresie kiedy była owulacja.

Moim zdaniem, jeśli możesz to wróć na monitoring albo chociaż badaj temperaturę sobie termometrem owulacyjnym. Można fajnie wyłapać zmiany cyklu i zobaczysz na wykresie kiedy była owulacja.
Tym razem na pewno pójdę do ginekologa zrobić wyniki itd. ostatni raz progesteron estradiol TSH itd badałam w listopadzie . No cóż powtórzę dla pewności za dwa trzy dni test jeśli miesiączka nie przyjdzie

Dziś jestem dzień przed miesiączką . Wyszedł taki bladzioch

Załączniki

• Negative Image_202574133330239.jpg
    Negative Image_202574133330239.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 47
Jak wczoraj mialas betę 1, to marne szanse na to, zeby dzisiaj wyszedł pozytyw. Test odczytujemy w czasie podanym na opakowaniu, bo potem wysycha i własnie może się pojawić kreska.
Betę miałam 2 dni temu robiona
Ginekolog mówił że mogłam być wtedy 8-9 dpo więc beta nie wykryje. Dzis jestem dzień przed miesiączką. Kreska wyszła od razu blada a później ciemniała. Nie jest to kreska fabryczna czy też od wyschnięcia bo była od samego początku tylko z czasem zciemniala

reklama
Do góry