reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

U mnie jak zaszłam w pierwszą ciążę to miałam 54 kg, na porodówce było 69 kg. A jak się wzięłam za siebie w styczniu to już 73.5 😅
Obecnie jest między 63.8 a 64.9 🙂
Chciałabym zejść do 60 i będę happy 😊
U mnie właśnie najlepiej działa deficyt i niestety liczenie kalorii, nie potrafię jeść intuicyjnie 😅
Ja przed pierwszą ciąża 54kg, na porodówce 80....miesiąc po już swoją waga i w drugiej też 25kg, w trzeciej 20, w czwartej 16 i w piątej 12, aktualnie waze 59kg 😄

reklama
Hej dziewczyny, co sądzicie o tych wynikach w kontekście starań o dziecko?
Może tutaj jest problem?

Załączniki

• IMG_20250703_155935.jpg
    IMG_20250703_155935.jpg
    71,5 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_20250703_155917.jpg
    IMG_20250703_155917.jpg
    78,4 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_20250703_155901.jpg
    IMG_20250703_155901.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 96
Hej dziewczyny, co sądzicie o tych wynikach w kontekście starań o dziecko?
Może tutaj jest problem?
Myślę, że są okey. TSH 2,1 nie jest złe, też takie mam, a raczej miałam w grudniu. W tym miesiącu będę badać jeszcze raz.
Niby do starań lepsze 1,5-2, aczkolwiek nie wierzę by to był powód niepowodzeń. Gdybyśmy miały tsh ponad 3 albo 4 to wtedy byłby mógł być problem.

Ja cały tydzień w polu na słonku od poniedziałku ,albo z grabiami w ręku albo siano wrzucałam to się czekoladka robię, a wszystko dzięki temu takiemu krememu do opalania Shine Brown, dzięki niemu nie jestem czerwona jak zawsze, serio polecam jak ktoś całe dnie w polu zapierdala 😆😃😃
Muszę sobie chyba sprawić ten krem bo ja zawsze się opalam na czerwono🤭

U mnie na obiad będzie makaron z cukinią i pestkami słonecznika a na deser będą batoniki owsiane z niskim ig żeby mi cukru w kosmos nie wyjebało 😂😂

reklama
Do góry