reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Słyszałyście na pewno o tym facecie co go poszukiwali ostatnio za zabójstwo a on tam robił partyzantkę po lesie.
W mediach mówili, że zabił teściową, córkę i zięcia, a teraz jest zbiórka pieniędzy dla rocznego dziecka, które zostało teraz osierocone.
A komentarze - a to rodzice nie brali 800+? 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

reklama
Słyszałyście na pewno o tym facecie co go poszukiwali ostatnio za zabójstwo a on tam robił partyzantkę po lesie.
W mediach mówili, że zabił teściową, córkę i zięcia, a teraz jest zbiórka pieniędzy dla rocznego dziecka, które zostało teraz osierocone.
Ludzie są paskudni, nawet w obliczu takiej tragedii muszą dosrać w komentarzach 🤮

Ja to się tylko zastanawiam. Jeśli ktoś ma zakaz zbliżania to nijak służby tego nie weryfikują? Nie jest to monitorowane?
Bo jak ktoś z niebieską kartą i zakazem zbliżania sobie przyłazi do kogoś wogóle?

Bo ludziom się wydaje, ze te 800zł to starcza na wiele 🙈 ja widzę artukuły, ze czemu rodzice narzekają, że kolonie drogie, niech odkladają.
A ja np. jak kupię pampersy, jakieś ciuchy na następny rozmiar, buty, bo akurat noga poszła do przodu, do tego w naszym przypadku jeszcze jakieś smarowidła na chleb wegańskie i juz nie ma 800+.

Ja to się tylko zastanawiam. Jeśli ktoś ma zakaz zbliżania to nijak służby tego nie weryfikują? Nie jest to monitorowane?
Bo jak ktoś z niebieską kartą i zakazem zbliżania sobie przyłazi do kogoś wogóle?
Nie jest. Dopiero jak ofiara zadzwoni na policję i zdążą gościa zgarnąc to jest to odnotowywane.

Bo ludziom się wydaje, ze te 800zł to starcza na wiele 🙈 ja widzę artukuły, ze czemu rodzice narzekają, że kolonie drogie, niech odkladają.
A ja np. jak kupię pampersy, jakieś ciuchy na następny rozmiar, buty, bo akurat noga poszła do przodu, do tego w naszym przypadku jeszcze jakieś smarowidła na chleb wegańskie i juz nie ma 800+.

Nie jest. Dopiero jak ofiara zadzwoni na policję i zdążą gościa zgarnąc to jest to odnotowywane.

800+ to nie jest jakaś bajońska suma. A na pewno nie żeby dziecku rocznemu na przyszłość odłożyć.

Ja już dawno straciłam wiarę w społeczeństwo.
Ludzie są tak okrutni i zepsuci,że szok 🤬

800+ to nie jest jakaś bajońska suma. A na pewno nie żeby dziecku rocznemu na przyszłość odłożyć.
Co Ty gadasz ja tylko dla 800 + dzieci chcę mieć 🤣🤣🤣 jeszcze się nie urodziła a już wydaliśmy chyba cały rok tych plusów, to ja nei wiem czy się mała wypłaci 😈 jak wpadłam w amok kupowania i wybierania… pani kochana🤣

reklama
800+ jest praktycznie na bieżąco wydawane - czy to na rzeczy dla dziecka, kosmetyki, jedzenie,mleko,ubrania ,jakaś zabawkę, opiekunkę, przedszkole, żłobek. Nie każdy zarabia na tyle ,żeby mógł cokolwiek z tego dla dziecka odłożyć. Dużo rodzin ma kredyty a to 800+ wtedy ratuje budżet.
Mnie totalnie rozwala ,gdy ktoś komentuje ,że rodzina ma ten dodatek - jeny to wszyscy powinniśmy jeździć luksusowymi samochodami,mieć apartamenty na własność i wakacje w 5 * hotelach - bo to 800 + dają ehhh

Do góry