Fati1998
Fanka BB :)
Nie wiem, ja jestem akurat na allegro kupiłamSorka że zapytam, ale to te tanie testy z amazona?
(Doczytałam, pytałam, bo te tanioszki z amazona dają mega wyraźne fabryczne)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, ja jestem akurat na allegro kupiłamSorka że zapytam, ale to te tanie testy z amazona?
(Doczytałam, pytałam, bo te tanioszki z amazona dają mega wyraźne fabryczne)
Fabryczna to na pewno nie jest bo robiłam dzień i dwa dni wcześniej i była tylko jedna, a na teście innej firmy też widać duszkaNie wiem, ja jestem akurat na allegro kupiłam
Róż widzę! Widzę różTeż widzicie tego duszka? Na żywo widać mocniej
Jutro powtórzę horien medical bo cały zapas ich teraz po inseminacji kupiłami mam na jutro jeszcze pinka płytkowego ale nie wiem co to za czułość
A nie robiłaś jeszcze jednego testu?ja we wtorek testuję jeśliU mnie dziś 31 dc, narazie czysto, czasem poboli jak na okres. Nic poza tym.
Nie robiłam, max do wtorku powinnam dostaćA nie robiłaś jeszcze jednego testu?ja we wtorek testuję jeślinie przyjdzie,wczoraj jajniki dawały już o sobie znać a dziś cisza...jedynie w pracy całą noc się męczyłam z biegunką i bólem brzucha. Piersi też nie bolą gdzie zawsze już tydzień przed były tkliwe,ale może cykl mi się przestawi nie mam pojęcia ale jakoś się nie nastawiam za bardzo na ten cykl
Wyślij zdjęcie tego duszka z testeoFabryczna to na pewno nie jest bo robiłam dzień i dwa dni wcześniej i była tylko jedna, a na teście innej firmy też widać duszka
Tu już taki podeschnięty, bo rano zdjęcia nie zdobiłamWyślij zdjęcie tego duszka z testeo![]()