reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Postanowiłam, czekam do środy i robię powtórkę bety i proga. Nie ma sensu robic jutro bo i tak musiałabym zrobic w środę by sprawdzić prawidłowy przyrost. Oczywiście powiedziałam mężowi i tez nie wiedział co powiedzieć. Za dużo niewiadomych by sie cieszyć albo stresować. Jednocześnie jestem i nie jestem w ciąży 😅
Będzie dobrze, armia ciotek tutaj motywuje kropka do pomnażania swoich komórek!! 🥹❤️

reklama
Dziś mam 27dc - miałam tylko jedną plamkę różowego śluzu na papierze, czy jest jeszcze jakaś szansa, że to dopiero zagnieżdżenie czy za pozno na to?
jak to oczywiste pytanie to przepraszam, ale żyję jeszcze nadzieją 🥹

Dziś mam 27dc - miałam tylko jedną plamkę różowego śluzu na papierze, czy jest jeszcze jakaś szansa, że to dopiero zagnieżdżenie czy za pozno na to?
jak to oczywiste pytanie to przepraszam, ale żyję jeszcze nadzieją 🥹
Póki nie ma miesiączki wszystko jest możliwe! 🤞🏼A który to dpo?

Postanowiłam, czekam do środy i robię powtórkę bety i proga. Nie ma sensu robic jutro bo i tak musiałabym zrobic w środę by sprawdzić prawidłowy przyrost. Oczywiście powiedziałam mężowi i tez nie wiedział co powiedzieć. Za dużo niewiadomych by sie cieszyć albo stresować. Jednocześnie jestem i nie jestem w ciąży 😅
Trzymam kciuki za pozytywna środowa betkę ☺️ 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Mnie od soboty do poniedziałku piersi bolały (25-27dc) a dziś już nie, dziwne.... dodatkowo wczoraj tak mnie brzuch bolał ze myślałam że dostanę okres a tu nic...dziś 28dc i czuje tylko lekko podbrzusze...na testowanie zapisałam się u was na pojutrze ale chyba nie wytrzymam 😆

reklama
Do góry