reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Dla mnie jesień może istnieć tylko ze względu na grzyby, uwielbiam się włóczyć po lesie w poszukiwaniach - co ciekawe nie jestem jakimś giga fanem jedzenia grzybów, lubię ale nie jest to nie wiadomo co 😄 moja mama zawsze mówi, że ona to poprostu lubi chodzić po lesie z nożem 😆😆😆
Ja wogole nie jem grzybów;o zbieranie nie ma nic wspólnego z jedzeniem, jak dla mnie. Jakieś słoiczki porobie, oddam do suszenia, zawiozę do skupu. Ale jeść nie będę. Kilka lat współpracowałam ze skupami jako grzyboznawca, nie umiem w głowie się przestawić, że to jest jadalne;p

reklama
Nie dostalam progesteronu, lekarz kazał czekać. Wiecie co, pocieszam sie troche. Nie każda od razu przy becie bada progesteron, kto wie moze ktoś tak miał jak ja i nawet nie wiedział o tym. Żałuję ze nie sprawdziłam proga przy owulacji, teraz to nie wiadomo czy był niski czy tak spadł. Przykro mi ze tak brałam te wszystkie suplementy a tu taki klops. Teoretycznie jestem 3 dni przed terminem okresu, zeszłe dwa cykle miały 30 dni a teraz jestem w 27 dc. Więc, jutro kolejne pobranie kolejne odcinki telenoweli.

Nie dostalam progesteronu, lekarz kazał czekać. Wiecie co, pocieszam sie troche. Nie każda od razu przy becie bada progesteron, kto wie moze ktoś tak miał jak ja i nawet nie wiedział o tym. Żałuję ze nie sprawdziłam proga przy owulacji, teraz to nie wiadomo czy był niski czy tak spadł. Przykro mi ze tak brałam te wszystkie suplementy a tu taki klops. Teoretycznie jestem 3 dni przed terminem okresu, zeszłe dwa cykle miały 30 dni a teraz jestem w 27 dc. Więc, jutro kolejne pobranie kolejne odcinki telenoweli.
Masz rację, brak wiedzy czasem jest zbawienny. Może odpocznij troszkę albo spróbuj się wcześniej położyć spać?

Mam wynik, wygląda nieźle. Od jutra sikam!

Załączniki

• Screenshot_20250708-174317.png
    Screenshot_20250708-174317.png
    112,5 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry