reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ja byłam na pobraniu krwi o 8 i nadal nie mam wyników 🫣 wiem, że to raczej formalność ale po prostu wolałabym już otrzymać te wyniki.
Wjechał już u mnie ostry PMS i zaraz chyba coś rozwalę. Jeszcze wieczorem przychodzą znajomi i chce mieć pewność, że mogę z czystym sumieniem napić się drineczka.

Ja byłam na pobraniu krwi o 8 i nadal nie mam wyników 🫣 wiem, że to raczej formalność ale po prostu wolałabym już otrzymać te wyniki.
Wjechał już u mnie ostry PMS i zaraz chyba coś rozwalę. Jeszcze wieczorem przychodzą znajomi i chce mieć pewność, że mogę z czystym sumieniem napić się drineczka.
Przegapiłam, czekasz na betę?

Męża nie było teraz kilka dni ale ciagle mu na bieżąco pisalam co sie dzieje. Dzisiaj wrocił, obiadek wleciał.
Mąż- ale sie najadłem, zobacz! Brzuch jak w ciąży!
Ja- ale Ty wiesz ZE JA WLASNIE PORONILAM?!
Dopiero po sekundzie załapał co odwalił. Owszem przyszedł i przytulił mowiąc ze kazdemu moze sie zdarzyć i bedziemy probowac dalej.
Nawet nie mam siły byc zła na niego, chłopy takie są...

Męża nie było teraz kilka dni ale ciagle mu na bieżąco pisalam co sie dzieje. Dzisiaj wrocił, obiadek wleciał.
Dopiero po sekundzie załapał co odwalił. Owszem przyszedł i przytulił mowiąc ze kazdemu moze sie zdarzyć i bedziemy probowac dalej.
To krwawienie teraz dostałaś w czasie miesiączki? Czy później jakoś?

Kochana, chłopy to najczęściej niedorozwoje emocjonalne. Oni po prostu są z Marsa, nie zapominajmy o tym. 🤗 Na pewno nie chciał Cię urazić, tylko nie pomyślał. Mój mnie wczoraj zapytał „jak tam?”, mówiè, że no **ujowo, na co on zdziwiony CZEMU. 😂 Ale zajarzył za chwilę i było mu łyso. No tacy są, widziały nasze gały co brały. 😀

Ja chciałam zaraportować od siebie, że dalej czekam na krwawienie, dopiero 48h od odstawienia leków, więc wiem, że to wcześnie… ale każda godzina jest wiecznością. 😞 Za to korzystając, że wróciła mi możliwość - mam zamiar wypić zdrowie każdej z nas. 😀

reklama
Do góry