Co Ty? To ja odwrotnie, a jeszcze jestem taka Grażyna że obracam tam jedna kasa w koło od rokuEj, nie jesteś sama ! Ja mam to samo haha
Z temu zrezygnowałam i na shein się przerzuciłam lol![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co Ty? To ja odwrotnie, a jeszcze jestem taka Grażyna że obracam tam jedna kasa w koło od rokuEj, nie jesteś sama ! Ja mam to samo haha
Z temu zrezygnowałam i na shein się przerzuciłam lol![]()
Przegapiłam, czekasz na betę?Ja byłam na pobraniu krwi o 8 i nadal nie mam wynikówwiem, że to raczej formalność ale po prostu wolałabym już otrzymać te wyniki.
Wjechał już u mnie ostry PMS i zaraz chyba coś rozwalę. Jeszcze wieczorem przychodzą znajomi i chce mieć pewność, że mogę z czystym sumieniem napić się drineczka.
To krwawienie teraz dostałaś w czasie miesiączki? Czy później jakoś?Męża nie było teraz kilka dni ale ciagle mu na bieżąco pisalam co sie dzieje. Dzisiaj wrocił, obiadek wleciał.
Mąż- ale sie najadłem, zobacz! Brzuch jak w ciąży!
Ja- ale Ty wiesz ZE JA WLASNIE PORONILAM?!
Dopiero po sekundzie załapał co odwalił. Owszem przyszedł i przytulił mowiąc ze kazdemu moze sie zdarzyć i bedziemy probowac dalej.
Nawet nie mam siły byc zła na niego, chłopy takie są...
Kochana, chłopy to najczęściej niedorozwoje emocjonalne. Oni po prostu są z Marsa, nie zapominajmy o tym.Męża nie było teraz kilka dni ale ciagle mu na bieżąco pisalam co sie dzieje. Dzisiaj wrocił, obiadek wleciał.
Mąż- ale sie najadłem, zobacz! Brzuch jak w ciąży!
Ja- ale Ty wiesz ZE JA WLASNIE PORONILAM?!
Dopiero po sekundzie załapał co odwalił. Owszem przyszedł i przytulił mowiąc ze kazdemu moze sie zdarzyć i bedziemy probowac dalej.
Nawet nie mam siły byc zła na niego, chłopy takie są...
Dzień po terminie zaczęło sie plamienie ale pewnie rozkręci sie w nocy. Dzisiaj prog i beta juz poniżej 1To krwawienie teraz dostałaś w czasie miesiączki? Czy później jakoś?
Tak, chce mieć pewność że moge odstawić duphastonPrzegapiłam, czekasz na betę?
Czyli taki biochem którego byś nawet nie wylapala gdyby nie beta, ciekawe ile z nas to przerobiło w życiu w niewiedzy...Dzień po terminie zaczęło sie plamienie ale pewnie rozkręci sie w nocy. Dzisiaj prog i beta juz poniżej 1