reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja mam 35 lat, pierwsza ciąża i trochę się zaczynam martwić bo mam wrażenie, że objawy się mocno zmniejszyły. Senność wciąż jest ale mdłości już nie miałam wcale od kilku dni, dzisiaj mnie coś trochę wzięło dopiero, podbrzusze mnie pobolewało a od paru dni nic, tkliwość piersi też odczuwam dopiero pod wieczór. Staram się myśleć pozytywnie bo oprócz senności jakoś bardzo mnie nie męczyło, żadnego plamienia czy krwawienia nie mam, ale trochę strachu jest. Jeszcze w sumie zgaga wieczorami. W czwartek wizyta, oby serduszko wciąż biło...
Badz dobrej mysli 😊

Jest tu przyszła mamusia bliższa 40 ? 🙂 W których tygodniach jesteście? Jak samopoczucia ? Macie bóle ciągle w podbrzuszu ? Ja jakoś mam mały apetyt. Zapachy np kiełasy odrzucają... I te bóle piersi i wieczna senność ....
Ja mam 38 lat, zaczęłam 10 tydzień ciąży. Bóle w podbrzuszu się u mnie skończyły, ale dokuczają mi mdłości i ogromna senność

To trochę tak jakby moja teściowa była teraz w ciąży. 🤣 Też pięćdziesiąt parę ma. Często z tego żartuję do niej, no ale nie wyobrażam sobie tak komicznego scenariusza... 🤣

reklama
Do góry