reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Mnie dzisiaj odcięło 🙄 kąpaliśmy młodą po 18 +- i mi się oczy zamykały przy wannie. Później się z nią położyłam i zasnęłam ale takim pół snem bo słyszałam co mój w pokoju robi (żarł chipsy beze mnie łajdak 😂)
Wstałam po 22 i nie wiem co z sobą zrobić...chyba melatonina wleci

reklama
Czyli taki biochem którego byś nawet nie wylapala gdyby nie beta, ciekawe ile z nas to przerobiło w życiu w niewiedzy...
Chociaż ta beta nie przekroczyła też 5?

Znowu podobno całkiem sporo.
Dlatego zaleca się testowanie po miesiączce.

Ja mam lekarza o 11 i jestem turbo ciekawa co tam bedzie bo dla mnie jednak ta owulacja była wczoraj

Czyli taki biochem którego byś nawet nie wylapala gdyby nie beta, ciekawe ile z nas to przerobiło w życiu w niewiedzy...
Chociaż ta beta nie przekroczyła też 5?
No ja właśnie w marcu przy biochemie dostałam okres dzień wcześniej. A testy pozytywne, beta też. W kwietniu późno wyszedł pozytywny test, bo 14dpo w dniu @. Więc okres przyszedł 3 dni później i w tym dniu beta 7,7, spadkowa.

Dzień dobry! Witam się zasmarkana i z gorączką 😅🙈
Nie wiem po co, ale zatestowałam już i oczywiście zobaczyłam biel.
30. 06 miałam zastrzyk i gin zalecił betę 14.07, ale mam wrażenie, że już nie mam na co liczyć...

Ostatnia edycja:
Dzien dobry u mnie 11 Dzien cyklu a testy owulacyjne jak dupa blade .
Więc pewnie owulacja będzie 17 dniu czyli idealna faza lutealna wróciła do max 11 dni

reklama
Do góry