reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąza niechciana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czyli jak ja nie mam domu z ogrodem to ktoś inny nie może swojego domu z ogrodem sprzedać bo ja o nim marzę a go nie mam bo nie mogę (bo mnie nie stać)?
Mój syn nie może jeść nabiału. Myślę że trzeba do więzienia wsadzać każdego, kto kupuje nabiał i potem go wyrzuca 🤷‍♀️ jak przeterminowane to też macie go jeść, było nie kupować.

reklama
Mi napisała że szkoda ze mnie matka nie wyskrobała.
Powinno ją usunąć

Ja pierdzielę 🤦
Teraz wyobraź sobie co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać i jakim trzeba być człowiekiem 🤡
Ale dałam powód do dyskusji 🤔
Bronisz laski jedna z drugą która chce usunąć Dziecko to jest niemoralne i nienormalne, to z wami coś nie tak nie ze mną. Wy mnie atakujecie nie dziwcie się mojego ataku na was

Jakoś mnie nie usunęli😃🤔

Bronisz laski jedna z drugą która chce usunąć Dziecko to jest niemoralne i nienormalne, to z wami coś nie tak nie ze mną. Wy mnie atakujecie nie dziwcie się mojego ataku na was

Jakoś mnie nie usunęli😃🤔
Ale to chyba nie jesteś Ty i nie jest to Twoje sumienie co ? Co Cię interesuje co kto zrobi?
Czy zgwałconej dziewczynie też powiesz , żeby urodziła dziecko a później nie wiem może na linie zawisła ?

Jakoś mnie nie usunęli😃🤔

Weź Ty już łysiny swojej pilnuj...
Z tego jadu Ci wątroba gnije to i kłęby włosów wypadają. 🤣

Jakoś mnie nie usunęli😃🤔
Dziunia Ty weź jakieś leki na uspokojenie albo meliski się napij. Masz szczęśliwe życie i dzieci? Git- nikt tu nie mówi Ci jak masz żyć, więc Ty nie mów innym. Każdy ma własne sumienie i zgodni z nim będzie postępował. A jak Ci się coś nie podoba to weź się wyżyj gdzieś indziej.

Kupiłaś to jedz, ktoś inny by wziął na klatę

Dziunia Ty weź jakieś leki na uspokojenie albo meliski się napij. Masz szczęśliwe życie i dzieci? Git- nikt tu nie mówi Ci jak masz żyć, więc Ty nie mów innym. Każdy ma własne sumienie i zgodni z nim będzie postępował. A jak Ci się coś nie podoba to weź się wyżyj gdzieś indziej.
Jeszcze też nie musisz tutaj pisać i się wyżywać na swoje komentarze po co dyskutujesz i odpisujesz, jak ci się nie podoba to nie czytaj...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry