reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąza niechciana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale to chyba nie jesteś Ty i nie jest to Twoje sumienie co ? Co Cię interesuje co kto zrobi?
Czy zgwałconej dziewczynie też powiesz , żeby urodziła dziecko a później nie wiem może na linie zawisła ?
Ty to napisałaś żeby zawisła nie ja

reklama
Ale dałam powód do dyskusji 🤔
Bronisz laski jedna z drugą która chce usunąć Dziecko to jest niemoralne i nienormalne, to z wami coś nie tak nie ze mną. Wy mnie atakujecie nie dziwcie się mojego ataku na was

Jakoś mnie nie usunęli😃🤔
powiedz, ale tak szczerze! Co cie do uja pana interesuje kto co robi ze swoją macica? Powinno się miec prawo wyboru! Jak ktos chce usunąć- niech usuwa! Jestem za legalna aborcja i to nie oznacza, ze ja bym z niej skorzytala, ale po prostu czyjaś macica mnie nie dotyczy!
I najważniejsze pytanie, na które liczę, ze odpowiesz!
Ile dzieci juz adoptowałaś? Tych chorych, których nikt nie chce, tych samotnych porzuconych w szpitalu, tych malutkich kruszynek, które same leza w szpitalu, cicho płacząc i czekając na bezpieczne ramiona? Które nie mają poczucia bezpieczeństwa, bo ktos je po prostu porzucił. Ilu dzieciom dotkniętym przemocą pomogłaś? Na ile zbiórek na leczenie wpłaciłaś chociaz 20zl?
Zapewne nie zrobiłaś nic!
Ale wpieprzać sie w czyjaś macice i wybory to widzę pierwsza jestes.

Ciekawe czy w realu też byś tak kozaczyla
Kończę z wami lecę na wakacje wysiedźcie tymi tłustymi dupami przed komputerem i piszcie nadal te głupoty ja się tutaj żegnam cieszę się że dawałam powód do dyskusji
Dalej się pogrążajcie i piszcie i obrażajcie

A Ty co, ze slumsów jesteś że mi takie teksty rzucasz? W realu czy bym kozaczyła? 🤣

Ciekawe czy w realu też byś tak kozaczyla
Kończę z wami lecę na wakacje wysiedźcie tymi tłustymi dupami przed komputerem i piszcie nadal te głupoty ja się tutaj żegnam cieszę się że dawałam powód do dyskusji
Dalej się pogrążajcie i piszcie i obrażajcie
Chciałabyś mieć taką pupę jak ja 🍑 !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry