Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę i to różowa kreseczkeTo jakieś cuda u mnie, bo wydaje mi się, że ja jestem 14dpo. No więc albo owulacja się przesunęła, albo test oszukuje. Jakoś mi się wierzyć nie chce, a nie mam dzisiaj jak pójść na betę...
WidaćCzy ja już mam zwidy, czy coś tutaj widać?
Oeparol 3 razy dziennie po 2 kapsułki albo taki olej z wiesiołka tłoczony na zimno 2 łyżki dziennieSłuchajcie a co polecacie na poprawę owulacji/śluzu?
Nie wierzę, że to piszę, bo zawsze mnie zalewało śluzem, a jakoś po tym biochemie styczniowym z cyklu na cykl jest coraz słabiej...
Kupiłem na spróbowanie i polecam
Widać i to różowaCzy ja już mam zwidy, czy coś tutaj widać?
Seksik się to napewno.Powiedzcie co byscie zrobily... Czwartek, 10 dc. Pecherzyk 23 mm. Nie dostalam zastrzyku. Wczoraj podobno 35 mm. Zero zastrzyku. Dzisiaj u lekarza w klinice, cud! Pecherzyk... 24 mm. Dostalam zastrzyk. Komu wierzyc? Co robic?
Ale dziwne. Nie znam się aż tak, ale przyszło mi do głowy, że może ten ogromny się zapadł? A inny urósł do 24mm? O ile miałaś dobrze opisane USG.Powiedzcie co byscie zrobily... Czwartek, 10 dc. Pecherzyk 23 mm. Nie dostalam zastrzyku. Wczoraj podobno 35 mm. Zero zastrzyku. Dzisiaj u lekarza w klinice, cud! Pecherzyk... 24 mm. Dostalam zastrzyk. Komu wierzyc? Co robic?