reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Też dziewczyny macie mdłości? Ja we wcześniejszych ciążach nie miałam aż takich jak teraz... Mdli mnie strasznie, czasem nawet pojawia się odruch wymiotny ale nie wymiotuję. Ja ogólnie w życiu to chyba tylko 2 razy wymiotowałam. Ciążko się w pracy ukryć jak siędzę z taką skrzywioną miną :p

Też dziewczyny macie mdłości? Ja we wcześniejszych ciążach nie miałam aż takich jak teraz... Mdli mnie strasznie, czasem nawet pojawia się odruch wymiotny ale nie wymiotuję. Ja ogólnie w życiu to chyba tylko 2 razy wymiotowałam. Ciążko się w pracy ukryć jak siędzę z taką skrzywioną miną :p
Ja czasami mam mdłości, nie jest to jakieś uciążliwe, a jak się pojawiają to kupiłam sobie w aptece jakieś kropelki z imbirem i czymś tam i sobie biorę. Ale jest mi ciągle słabo, mam cały czas zawroty głowy, jedyna moja aktywność to jedzenie (o ile wgl chce mi się coś jeść) I chodzenie do toalety... ze snem mi się trochę poprawiło ale tej nocy jakieś 3 razy wybudzał mnie mocny ból brzucha

reklama
Ja przez 4 ciąże jak do tej pory zwymiotowałam raz. Mam mdłości i odruchy wymiotne w każdej ciąży, ale ja zawsze schizuję, że to nie od ciąży, tylko od przyjmowanego progesteronu, chociaż wcale nie biorę jakiejś dużej dawki, raptem 400 dziennie.

Do góry