Kejti9247
Zaangażowana w BB
CałyA inozytol dziewczyny kiedy stosować? Cały cykl?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CałyA inozytol dziewczyny kiedy stosować? Cały cykl?
A gdzie kochana jedziecie i dokładnie kiedy ?Cześć dziewczyny jakiś czas mnie nie było mieliśmy trochę problemów ale już chyba (mam nadzieję) wychodzimy na prostą mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy takie problemy rodzinne i powiem że głowa mi też przez to odpoczęła,ale za kilka dni owulacja,na koniec lipca się wybieramy nad morze już nie mogę się doczekaćaby pogoda tylko dopisała. @Lunaa09 gratuluję Ci z całego serca,i życzę tego samego każdej z nas abyśmy w końcu się doczekały, miłego dnia dla was wszystkich
![]()
Tak, cały cykl codziennie, najlepiej 4000mg. W ciąży już inozytolu się nie bierze.A inozytol dziewczyny kiedy stosować? Cały cykl?
Ani rumienia ani kleszcza...Bardzo mi przykro.
A powiedz mi, miałaś rumień wędrujący ? I jak dawno kleszcza miałaś ? Przestraszyłam się bo mnie od miesiąca bolą plecy a kolano prawe to już z rok czasu . A kleszcza ostatni raz załapałam jakieś 6 lat temu no ale rumienia i siebie nie zaobserwowałam.
Aha a czym one się różnią?Dzień dobry️
Ja robiłam krzywą glukozową raz w życiu, insulinową nigdy
Tak, może wystawić rodzinny skierowanie ale tylko na glukozową z tego co czytałam.
Chyba, że trafisz na lekarza jak ja wczoraj, że nawet na to nie wypisze
Będę robiła w Alabie i tam trzeba mieć własną, kupujesz normalnie w aptece proszek glukozy 75gMąż mi wczoraj kupił cytrynową, Pani w aptece powiedziała, że "lepiej wchodzi". Zobaczymy
Nie pamiętam gdzie ale albo w Synevo albo w Diagnostyce oni już Ci glukozę dokładają do badania i nie musisz mieć własnej![]()
Aha a czym one się różnią?
I która lepiej zrobić ? Jak nigdy się tego nie badało
My ostatni tydzień lipca do Krynicy morskiejA gdzie kochana jedziecie i dokładnie kiedy ?My jedziemy za tydzień od niedzieli do soboty, do Dębek
![]()
Miłego dniaCześć dziewczyny miłego dnia dla Wasja wróciłam z urlopu w górach, ale z dziećmi to inny rodzaj odpoczywania
![]()
Ja stosuję cały cykl, bez przerwA inozytol dziewczyny kiedy stosować? Cały cykl?