Angiee
Fanka BB :)
Nie, ale teraz na piątek umówiłam się do nowej lekarki i z nią pewnie na ten temat pogadam.Dzięki dziewczyny!
A konsultowałyście to z lekarzem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale teraz na piątek umówiłam się do nowej lekarki i z nią pewnie na ten temat pogadam.Dzięki dziewczyny!
ja właśnie na razie się nie wybieram, ale na pewno też będę pytać przy najbliższej okazjiNie, ale teraz na piątek umówiłam się do nowej lekarki i z nią pewnie na ten temat pogadam.
Tak, gin mówił mi, że na początku powinno się brać 4000, aby poprawić jakość komórki jajowej, żeby owulację były bardziej jakościowe.Dzięki dziewczyny!
Ja miałam bezowulacyjny w zeszłym miesiącu i okres przyszedł 1-2dni później. Nie mam jednak pojęcia, czy to standard czy nie.Teraz to czekam na okres.. mam nadzieję że mimo bezowulacyjnego cyklu będzie w terminie![]()
Oczywiście że czasem są cykle bezowulacyjne to standard że każda kobieta to ma .Ja miałam bezowulacyjny w zeszłym miesiącu i okres przyszedł 1-2dni później. Nie mam jednak pojęcia, czy to standard czy nie.
Trzymam mocno kciukiJa za chwilę zemdleje - nie widzę klawiatury bo płaczę,gdy to piszę
robiłam jeden test- jak się okazało było to po 4 rano a zasnęłam to ten pierwszy- paskowy.
Odłożyłam go i nie widziałam nic , zasnęłam. Wstałam przed chwilą drugi raz i szłam do łazienki - bez picia wody od tej 4 i siknełam na inny test bo zauważyłam cień - i jest kreska! Boje się bo to pozna implantacja... 13dpo według apki, pik był 07.07
I jak na złość nie mam innych testów i czułości 10
Będę sikać dalej i się modlić do mamy,żeby ten Bobas już z nami został