reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Nie, ale teraz na piątek umówiłam się do nowej lekarki i z nią pewnie na ten temat pogadam.
ja właśnie na razie się nie wybieram, ale na pewno też będę pytać przy najbliższej okazji

Teraz to czekam na okres.. mam nadzieję że mimo bezowulacyjnego cyklu będzie w terminie 😭

Ja za chwilę zemdleje - nie widzę klawiatury bo płaczę,gdy to piszę 😭
robiłam jeden test- jak się okazało było to po 4 rano a zasnęłam to ten pierwszy- paskowy.
Odłożyłam go i nie widziałam nic , zasnęłam. Wstałam przed chwilą drugi raz i szłam do łazienki - bez picia wody od tej 4 i siknełam na inny test bo zauważyłam cień - i jest kreska! Boje się bo to pozna implantacja... 13dpo według apki, pik był 07.07
I jak na złość nie mam innych testów i czułości 10 😱
Będę sikać dalej i się modlić do mamy,żeby ten Bobas już z nami został

Załączniki

• 1000010319.jpg
    1000010319.jpg
    860,7 KB · Wyświetleń: 141
  • 1000010322.jpg
    1000010322.jpg
    778,1 KB · Wyświetleń: 143
  • 1000010325.jpg
    1000010325.jpg
    392,5 KB · Wyświetleń: 138
Ja za chwilę zemdleje - nie widzę klawiatury bo płaczę,gdy to piszę 😭
robiłam jeden test- jak się okazało było to po 4 rano a zasnęłam to ten pierwszy- paskowy.
Odłożyłam go i nie widziałam nic , zasnęłam. Wstałam przed chwilą drugi raz i szłam do łazienki - bez picia wody od tej 4 i siknełam na inny test bo zauważyłam cień - i jest kreska! Boje się bo to pozna implantacja... 13dpo według apki, pik był 07.07
I jak na złość nie mam innych testów i czułości 10 😱
Będę sikać dalej i się modlić do mamy,żeby ten Bobas już z nami został
Trzymam mocno kciuki ❤️❤️

reklama
Do góry