Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cudownieJa juz po! z usg wszystko dobrze za okolo 2 tygodnie bedzie dopiero wyniki bo dzisiaj miałam pobrana krewwyszlo 12+3 i termin na 30 styczen
![]()
superJa juz po! z usg wszystko dobrze za okolo 2 tygodnie bedzie dopiero wyniki bo dzisiaj miałam pobrana krewwyszlo 12+3 i termin na 30 styczen
![]()
nie nie bylo widac skakał ten kropek jak szalony, nawet lekarz sie smial ze ewidentnie nie ma czasu na jakies pomiarysuperbyły już jakieś pierwsze podejrzenie co do płci?
Ależ te maluchy rozbrykanenie nie bylo widac skakał ten kropek jak szalony, nawet lekarz sie smial ze ewidentnie nie ma czasu na jakies pomiary![]()
Obstawiam chlopcanie nie bylo widac skakał ten kropek jak szalony, nawet lekarz sie smial ze ewidentnie nie ma czasu na jakies pomiary![]()
po czym to poznajesz ?Obstawiam chlopcasuper, że wszystko jest ok
![]()
Tak troszkę po wyrostku, bo wydaje się, że odstaje od kręgosłupa w górę, choć tutaj ciężko dobrze się przyjrzeć, więc traktuj to jako moje gdybaniepo czym to poznajesz ?![]()