reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Wiesz, od 22 do 6 jest cisza nocna, jeśli ktoś ją zakłóca remontem czy głośną muzyką to masz prawo wezwać policję. My musieliśmy tak 2 razy wzywać.
Już prawie to zrobiliśmy, ale z drugiej strony nie chcieliśmy sobie robić problemów bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. mąż już chciał tam jechać do góry, ja pukałam miotłą 😂 ale pewnie nawet nie słyszał. Na początku myślałam, że przyjechała rodzinka i się rozpakowują, dzieci skaczą i przesuwają łóżka, ale no właśnie to za długo trwało i mąż mówił, że jak szedł wyrzucić rano śmieci to wychodził robotnik z hotelu. Albo remontował sam apartament który kupił, albo nie wiem co on robił praktycznie cały weekend bo w niedzielę do 11 musieliśmy się wymeldować to jeszcze robił coś do góry

reklama
Już prawie to zrobiliśmy, ale z drugiej strony nie chcieliśmy sobie robić problemów bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. mąż już chciał tam jechać do góry, ja pukałam miotłą 😂 ale pewnie nawet nie słyszał. Na początku myślałam, że przyjechała rodzinka i się rozpakowują, dzieci skaczą i przesuwają łóżka, ale no właśnie to za długo trwało i mąż mówił, że jak szedł wyrzucić rano śmieci to wychodził robotnik z hotelu. Albo remontował sam apartament który kupił, albo nie wiem co on robił praktycznie cały weekend bo w niedzielę do 11 musieliśmy się wymeldować to jeszcze robił coś do góry
Aaaa, bo to było w hotelu ! Myślałam, że w mieszkaniu 🤭 ale z drugiej strony ja bym poskarżyła się albo dała opinie, że robotnik pracuje w nocy gdzie ludzie śpią a nie umieją z powodu hałasu. No bez jaj.

To na mnie pora bo Urodziłam się w lipcu.a pewnie będzie dupa blada
Moze chodzi doslownie o letnia pore, wiec „w zapasie” jeszcze sierpien. Tez nie czuje, ze sie udalo. Szczegolnie po tych ceregielach z pecherzykiem. Chociaz jak tak mysle, to od meza strony wszyscy czerwiec-sierpien. On lipiec, siostra i ojciec sierpien, nasz syn czerwiec. Nie wiem kiedy mama bo zmarla, temat tabu.

Hej, u mnie biało. Oczywiście widze jakiś chujocień jak się mocno przypatrzę, ale to na pewno jak zawsze fabryczna więc nie biorę tego w ogóle pod uwagę + ja zawsze coś wypatrzę :p
U nas dziś bardzo deszczowo, dobrego dnia dla was 😏

Załączniki

• IMG_8994.jpeg
    IMG_8994.jpeg
    310,4 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
Ja robię update kresek.
Testy oba o czułości 25 😅
Elektryk się robi 🤞🏼

Edit: pospieszyłam się z elektrykiem i pokazał brak ciąży - ale kreska na płytkowym jest 😍
Edit nr 2: kreska jest jak byk - nie wiem czemu pokazał minus (tak,wiem psychiczna rozwaliła test na części pierwsze 🙃)

Załączniki

• 1000010336.jpg
    1000010336.jpg
    397,7 KB · Wyświetleń: 114
  • 1000010338.jpg
    1000010338.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 113
  • 1000010339.jpg
    1000010339.jpg
    828,2 KB · Wyświetleń: 110
  • 1000010341.jpg
    1000010341.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry 🤗☕

A mi się śniło, że poszłam na tą krzywą i miałam poziom glukozy taki, że nie chcieli mnie do badania dopuścić 😅
Napiszę Wam w piątek czy się sprawdzi 🤣
Wczoraj przyjechała moja Siostra, zrobiłyśmy sobie słodką ucztę więc przed piątkiem nie mam się co wybierać do Alabu 😆

Dobrego dnia dla Was 😊

Do góry