Klemensa
Fanka BB :)
No to z zewnątrz na zmianę z mężem kub zamiast niegoA doula?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to z zewnątrz na zmianę z mężem kub zamiast niegoA doula?![]()
Zaznaczę jeszcze, że u nas są tereny górzyste, więc wszędzie jest pod górkę albo z górki i tutaj spacerówka z 2w1 z porządnym stelażem i kołami z amortyzatorami nam się mocno przydała, bo pchanie takie wózka to była łatwizna. Jakbym miała kupić taką mniejsza spacerówkę z takimi małymi kolami, to bym klnęła na kazdym spacerzeNo jak dla nas bomba, bo takie wózki 2w1 mają porządne konkretne stelaże. I spacerówka jest szeroka i dużo miejsca córka w niej miała, jeździła do 3 roku życia ( na wakacjach, czy na wycieczkach czy dalekich trasach). Tylko wiadomo, minus jest taki, że taki wózek jest ciężki, zajmuje pół bagaznika w aucie, ale jest wygoda w prowadzeniu.
Skończyłam ostatnio oglądać serial " w mroku słońca ", bardzo fajny, polecamBry! Padam dziś na twarz, pół dnia byłam z dziećmi na pluskadelku, a później pojechaliśmy ze znajomymi pograć w siatkówkę nad jezioro, fajnie było.
Teraz w końcu cisza i spokój i mogę odpocząć, może znajdę coś na netflix.
Wiesz ja mam dwójkę rodzeństwa i dla mnie to cudowna sprawa ale ja mam 38 lat a mój Partner 56 więc patrzę realistycznie![]()
Rodzicielstwo w pewnym sensie odmładzaMy nie planujemy więcej ze względu na to, że trzeba by było zrobić przerwę i tak. Mąż sam jest uczulony na punkcie swojego wieku i starszego ojcostwa, więc raczej będę się rozglądać za naprawdę dobrym anty po porodzie, jeśli nie czymś już stałym.![]()
Rodzicielstwo w pewnym sensie odmładza![]()
A zobacz a mój zachowuje się jakby mu właśnie stuknęła 20-tkaMy nie planujemy więcej ze względu na to, że trzeba by było zrobić przerwę i tak. Mąż sam jest uczulony na punkcie swojego wieku i starszego ojcostwa, więc raczej będę się rozglądać za naprawdę dobrym anty po porodzie, jeśli nie czymś już stałym.![]()