reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
No jak dla nas bomba, bo takie wózki 2w1 mają porządne konkretne stelaże. I spacerówka jest szeroka i dużo miejsca córka w niej miała, jeździła do 3 roku życia ( na wakacjach, czy na wycieczkach czy dalekich trasach). Tylko wiadomo, minus jest taki, że taki wózek jest ciężki, zajmuje pół bagaznika w aucie, ale jest wygoda w prowadzeniu.
Zaznaczę jeszcze, że u nas są tereny górzyste, więc wszędzie jest pod górkę albo z górki i tutaj spacerówka z 2w1 z porządnym stelażem i kołami z amortyzatorami nam się mocno przydała, bo pchanie takie wózka to była łatwizna. Jakbym miała kupić taką mniejsza spacerówkę z takimi małymi kolami, to bym klnęła na kazdym spacerze 😜

Bry! Padam dziś na twarz, pół dnia byłam z dziećmi na pluskadelku, a później pojechaliśmy ze znajomymi pograć w siatkówkę nad jezioro, fajnie było.
Teraz w końcu cisza i spokój i mogę odpocząć, może znajdę coś na netflix.
Skończyłam ostatnio oglądać serial " w mroku słońca ", bardzo fajny, polecam 🙂

Wiesz ja mam dwójkę rodzeństwa i dla mnie to cudowna sprawa ale ja mam 38 lat a mój Partner 56 więc patrzę realistycznie 😉

My nie planujemy więcej ze względu na to, że trzeba by było zrobić przerwę i tak. Mąż sam jest uczulony na punkcie swojego wieku i starszego ojcostwa, więc raczej będę się rozglądać za naprawdę dobrym anty po porodzie, jeśli nie czymś już stałym. 🤔

My nie planujemy więcej ze względu na to, że trzeba by było zrobić przerwę i tak. Mąż sam jest uczulony na punkcie swojego wieku i starszego ojcostwa, więc raczej będę się rozglądać za naprawdę dobrym anty po porodzie, jeśli nie czymś już stałym. 🤔
A zobacz a mój zachowuje się jakby mu właśnie stuknęła 20-tka 😁 ale kwestia dziecka to już zupełnie inna sprawa, widzę w jego oczach jak wspominam o dziecku szczególną troskę.
I też mi przeszło przez myśl że jak już Maluch będzie z nami to może jakieś radykalne kroki anty podjąć bo nie uśmiecha mi się jechać na przerywanym przez kolejnych 100 lat 😄

To tak tez jest teraz, jak sie urodzi bedzie troszke inaczej, tylko Ibisz zostanie 😂
Anty to tez ciezki temat, ja po latach definitywnie odstawiam chocby nie wiem co, ale nie powiem, wygodnie bylo :D

reklama
Do góry