loumarie
Fanka BB :)
A u nas w dwóch o najwyższej referencyjności nie ma takiej możliwości![]()
A doula?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u nas w dwóch o najwyższej referencyjności nie ma takiej możliwości![]()
Dodam do tego jeszcze podwyższony androstendion, dheas przy górnej granicy normy i shbg poniżej normy (badane rok temu w związku z łysieniem).Pytałam już na lipcowych, ale zapytam jeszcze tutaj. Mam wyniki z dzisiaj, 4dc.
Fsh 5,5 lh 5,6 prolaktyna 13, więc to wszystko w normie. Ale estradiol 26 przy normie 31-90. Co się z tym robi? Ja mam długie cykle, 30-36 dni i w związku z tym późne owulacje, ale jak kiedyś badałam w okolicy owulki to też szału nie robił. Może ja powinnam każdy cykl mieć stymulowany?
Tutis viva life.A co to za wózek był?
Bo ja ogólnie myślę o czymś w miarę lżejszym, bo trochę jestem krasnal i z landarą mogę nie poradzić
Tak, oni szybciutko bo też i dni teraz intensywne, 18:30-19 i ich nie ma.Już Ci ta młodsza młodzież śpi?![]()
To ja mam bardzo podobnie, mimo, że mogę sobie pozwolić na nowe, to ciuszkowe perełki mam głównie z lumpa, wozek mi się spodobał za tysiaka i taki mam, jak mogę kupić używane w idealnym stanie to tak robięJa zauważyłam, że jestem mało wymagająca w różnych sprawach, potrafię się dostosować do tego co jest. Jasne, że inny wózek pewnie by był wygodniejszy, może niej miejsca w aucie by zajmował, ale skoro mam to korzystam. I tak mam z wieloma rzeczami.
Ja mam to samo, staram się o pierwsze dziecko i zdaję sobie sprawę że więcej jak jedno raczej nie będziemy mieć więc jak tylko się uda chciałabym się po prostu nacieszyć tym wszystkimJeśli uda mi się teraz zajść w ciążę, to chciałabym poszaleć i kupić sobie te rzeczy, na które przy synu trochę przyoszczędziłam, typu jakieś kolorowe wkładki do wózka, kosz mojżesza, bujany fotel. Nie wiem, czy to nie będzie ostatnia ciąża, więc chciałabym się tym wszystkim maksymalnie nacieszyć. A jak będzie dziewczynka to już w ogóle![]()
Ja mam to samo, staram się o pierwsze dziecko i zdaję sobie sprawę że więcej jak jedno raczej nie będziemy mieć więc jak tylko się uda chciałabym się po prostu nacieszyć tym wszystkim
Ja co prawda mam oszczędności, ale też jestem dokładnie tym samym typem człowieka. Plus kiedyś mi cyganka powiedziała, że widać po mnie. Że pieniądze nie będą się mnie trzymać, ale nie będę miała z nimi problemu, więc co się będę w życiu stresowaćWiem, ze roznie do tego ludzie podchodza, ale taki luzacki styl zycia akurat prowadzi moj brat, a jak na zlosc wszystko mu sie udawalo, nawet jak ja okreslalabym to jaki „idzie ciezki okres” to on sie wyslizgiwal jakby go conajmniej 10 litrami oleju polali, no nie ma sprawiedliwosciaa! Stresu w nim jest cale okragle zero
nie wiem jakim cudem lacza nas jedne geny..
Wiesz ja mam dwójkę rodzeństwa i dla mnie to cudowna sprawa ale ja mam 38 lat a mój Partner 56 więc patrzę realistycznieJa z mężem też się zapatruję, że obecne będzie pierwszym i ostatnim.
Też później pewnie trochę wpadnę w wir zakupowy.![]()