reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Pytałam już na lipcowych, ale zapytam jeszcze tutaj. Mam wyniki z dzisiaj, 4dc.
Fsh 5,5 lh 5,6 prolaktyna 13, więc to wszystko w normie. Ale estradiol 26 przy normie 31-90. Co się z tym robi? Ja mam długie cykle, 30-36 dni i w związku z tym późne owulacje, ale jak kiedyś badałam w okolicy owulki to też szału nie robił. Może ja powinnam każdy cykl mieć stymulowany?
Dodam do tego jeszcze podwyższony androstendion, dheas przy górnej granicy normy i shbg poniżej normy (badane rok temu w związku z łysieniem).

A co to za wózek był?
Bo ja ogólnie myślę o czymś w miarę lżejszym, bo trochę jestem krasnal i z landarą mogę nie poradzić
Tutis viva life.

Wiesz co on nie był ciężki w pchaniu/jeżdżeniu/używaniu. Tylko my duzo jeździlismy autem i targanie go w bagażniku było męczące, ale tak jest z kazdym zestawem 2w1.
I lżejszego też w kontekście konstrukcji :D przede wszystkim taki 2latek chce już sam do wozka wchodzić, więc siedzisko potrzeba nizej.

Sam wózek za to naprawdę super się prowadziło.

Ja zauważyłam, że jestem mało wymagająca w różnych sprawach, potrafię się dostosować do tego co jest. Jasne, że inny wózek pewnie by był wygodniejszy, może niej miejsca w aucie by zajmował, ale skoro mam to korzystam. I tak mam z wieloma rzeczami.

Ja zauważyłam, że jestem mało wymagająca w różnych sprawach, potrafię się dostosować do tego co jest. Jasne, że inny wózek pewnie by był wygodniejszy, może niej miejsca w aucie by zajmował, ale skoro mam to korzystam. I tak mam z wieloma rzeczami.
To ja mam bardzo podobnie, mimo, że mogę sobie pozwolić na nowe, to ciuszkowe perełki mam głównie z lumpa, wozek mi się spodobał za tysiaka i taki mam, jak mogę kupić używane w idealnym stanie to tak robię 😊

Jeśli uda mi się teraz zajść w ciążę, to chciałabym poszaleć i kupić sobie te rzeczy, na które przy synu trochę przyoszczędziłam, typu jakieś kolorowe wkładki do wózka, kosz mojżesza, bujany fotel. Nie wiem, czy to nie będzie ostatnia ciąża, więc chciałabym się tym wszystkim maksymalnie nacieszyć. A jak będzie dziewczynka to już w ogóle 🙈
Ja mam to samo, staram się o pierwsze dziecko i zdaję sobie sprawę że więcej jak jedno raczej nie będziemy mieć więc jak tylko się uda chciałabym się po prostu nacieszyć tym wszystkim

Wiem, ze roznie do tego ludzie podchodza, ale taki luzacki styl zycia akurat prowadzi moj brat, a jak na zlosc wszystko mu sie udawalo, nawet jak ja okreslalabym to jaki „idzie ciezki okres” to on sie wyslizgiwal jakby go conajmniej 10 litrami oleju polali, no nie ma sprawiedliwosci :D aa! Stresu w nim jest cale okragle zero :D nie wiem jakim cudem lacza nas jedne geny..
Ja co prawda mam oszczędności, ale też jestem dokładnie tym samym typem człowieka. Plus kiedyś mi cyganka powiedziała, że widać po mnie. Że pieniądze nie będą się mnie trzymać, ale nie będę miała z nimi problemu, więc co się będę w życiu stresować 😂

reklama
Do góry